TREĆI VAL

NOVO: ŠKOLE U ISTRI OPET SELE NA ONLINE NASTAVU

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Opet se djelomično zatvaraju škole u Istri, odnosno od 22. ožujka će na nastavu online ići svi osim nižih razreda osnovnih škola i maturanata srednjih škola.

Odluka Stožera:

"Obavještavamo Vas da je Stožer civilne zaštite Istarske županije donio Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u 2. polugodištu školske godine 2020./2021. - od 22. ožujka do 1. travnja 2021. godine.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti Covid-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje osnivača škola Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina, nastava će se odvijati kako slijedi:

- od 22. ožujka do 1. travnja 2021. u svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda odvijat će se prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online).

- od 22. ožujka do 1. travnja 2021. - u svim srednjim školama nastava će se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online); osim za maturante koji će imati nastavu prema MODELU A (nastava u školi).

- od 22. ožujka do 1. travnja 2021. - u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi, za niže razrede od I. do IV., nastavlja se odvijati prema MODELU A." 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater