OŠTRA PANDEMIJSKA MJERA

Nova odluka istarskog Stožera: Za neke razrede OBUSTAVLJA SE NASTAVA

| Autor: Glas Istre
Škola Finida Poreč

Škola Finida Poreč


Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u 2. polugodištu - od 12. do 17. travnja.

Temeljem procjene epidemiološke situacije, te uz pozitivno očitovanje osnivača škola Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina, nastava će se odvijati kako slijedi:

- OBUSTAVLJA SE NASTAVA u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi, za niže razrede od prvog do četvrtog. Osnovne škole koje su u mogućnosti mogu organizirati nastavu online za te razrede.

- u svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola, odvijat će se prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online)

- u svim srednjim školama, uključujući i maturante, nastava će se odvijati prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online)

Stožer civilne zaštite temeljem procjene epidemiološke situacije donijet će do 14. travnja 2021. Odluku o daljnjem modelu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom