AKCIJA POKRENUTA SPONTANO

NOVIGRAĐANI SKUPILI VEĆ PET PUNIH KOMBIJA POMOĆI ZA GRAĐANE POGOĐENE POTRESOM: Prikupljanje potrepština još do 20 sati ispred dvorane

| Autor: Tea TIDIĆ


I Novigrađani su se spremno organizirali i prionuli prikupljanju pomoći za područja stradala danas u razornom potresu.

Sve je krenulo spontano - Novigrađanin Bojan Bosnić napisao je na svom Facebook profilu da ide po svoju majku u Sisak, pa je pozvao Novigrađane da ako žele poslati potrepštine, hranu ili štogod drugo stradalima u ugroženim područjima Sisačko-Moslavačke županije, da mu se jave i da će on to dostaviti.

Nedugo nakon objave, jako velik broj Novigrađana se odazvao te su se građani odmah organizirali i prebacili prikupljanje pomoći na parking ispred dvorane.

Do 18 sati je već prikupljeno pet kombija potrepština, te Novigrađani još donose pomoć, a svi koji žele sudjelovati, potrepštine, hrana, voda, deke, svjetiljke, grijalice i ostalo prikupljaju se do 20 sati ispred dvorane.

S obzirom da je prikupljena velika količina pomoći, nešto prije 19 sati, ispred dvorane je stigao i kamion šleper kojim će se sve prikupljeno prevesti.

Po završetku prikupljanja, u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite, kombijima i kamionom će se odnijeti pomoć u ugrožena područja.

Novigrad - Prikupljanje pomoći za potrebe ugroženih  područja Sisačko-Moslavačke županije (Foto Lorna Lisjak  Makin)

Novigrad - Prikupljanje pomoći za potrebe ugroženih  područja Sisačko-Moslavačke županije (Foto Lorna Lisjak  Makin)Novigrad - Prikupljanje pomoći za potrebe ugroženih  područja Sisačko-Moslavačke županije (Foto Lorna Lisjak  Makin)Novigrad - Prikupljanje pomoći za potrebe ugroženih  područja Sisačko-Moslavačke županije (Foto Lorna Lisjak  Makin)Novigrad - Prikupljanje pomoći za potrebe ugroženih  područja Sisačko-Moslavačke županije (Foto Lorna Lisjak  Makin)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum