SUKOB SUSJEDA ZBOG PARKINGA U valbandonu

NIKOLA TEPIĆ: "Tukao me šakama po glavi i urlao: "Jebem ti mater srpsku!" Rekao mi je da sam srpsko kopile!"/ NENAD BAŠKARAD: "Ovo su odvratne laži. Nikog nisam ni taknuo, a Srbe zapošljavam u svom restoranu i živim od njih!"

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ
Nikola Tepić i Nenad Baškarad, snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Nikola Tepić i Nenad Baškarad, snimio Danilo MEMEDOVIĆ


Ušao je u dvorište i odmah je nasrnuo na mene. Primio me za vrat, lupao me po glavi, šamarao, kao da je izgubio razum. Bojao sam se za svoj život, tvrdi napadnuti Tepić * Nikoga nisam vrijeđao. Čovjeka nisam ni taknuo, izmišljaju oboje! Ništa od toga nije istina. Strašno je ovo što čujem, teške su to optužbe!, kaže Baškarad * Policija je utvrdila da je vlasnik restorana Nenad Baškarad verbalno i fizički napao svoje susjede preko puta, pri čemu je 72-godišnji Nikola Tepić lakše ozlijeđen

 

Narušeni međususjedski odnosi te borba oko parkirnih mjesta i turista završili su fizičkim obračunom između dvojice susjeda u Ulici Dragonja u Valbandonu. Incident se dogodio u subotu navečer kod restorana Jedro. Akteri priče ispričali su nam različite verzije događaja, štoviše, njihove su tvrdnje dijametralno suprotne.

Tako vlasnici apartmana u Ulici Dragonja 51 smatraju da imaju pravo na parkiralište ispred svoje garaže i ograde, te da je logično da tamo parkiraju gosti koji odsjedaju u njihovim apartmanima. S druge strane, njihov susjed preko puta i vlasnik restorana Jedro u Dragonji 53 tvrdi da je parking javna površina, na njoj može parkirati tko god želi pa tako i gosti iz njegovog restorana. No, cijela ovo priča dodatno je dobila na težini zbog, kako tvrdi jedna od sukobljenih strana, grubog vrijeđanja po nacionalnoj razini.

Svoju verziju ispričao je 72-godišnji Nikola Tepić koji zajedno s nevjenčanom suprugom, 60-godišnjom Janjom Marojević, kaže da ih je iz čista mira fizički napao vlasnik restorana Nenad Baškarad, a u napadu su mu se pridružili brat i sin.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom