U MEDULINSKOM ZALJEVU

Natjecanje u podvodnom ribolovu: BRANKO IKIĆ JE PRVAK KSR "MEDULIN"

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Branko Ikić (Arhiva)

Branko Ikić (Arhiva)


U organizaciji Kluba za sportski ribolov "Medulin" proteklog vikenda u akvatoriju Medulinskog zaljeva održano je pojedinačno prvenstvo u podvodnom sportskom ribolovu na kojem je nastupilo tek sedam natjecatelja.

Branko Ikić je prvak KSR "Medulin" za 2020. godinu, a značajan rezultat je napravio i Matej Njavro, koji je tek za 98 bodova manje od Ikića završio na drugom mjestu. Proglašenje pobjednika i podjela nagrada održalo se u restoranu Škuža u Pješčanoj uvali na prigodnom ručku. Inače rezultati ovog natjecanje glase: Branko Ikić - 9.599 bodova (5 riba), Matej Njavro - 9.501 bodova (4 ribe + 2 ugora), Dejan Micković - 6.112 bodova (4 ribe), Manuel Širola - 3.464 bodova (1 riba + 1 ugor), Željko Popović - 2.636 bodova (2 ribe), te Vedran Vitez i Josip Urti.

Zbog pandemije godišnji kalendar natjecanja za sva natjecanja Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru stavljen je izvan snage. HSSRM dao je upute i ograničenja za održavanja natjecanja u sportskom ribolovu, prema odlukama Stožera civilne zaštite o ograničenjima i zabranama javnih sportskih natjecanja i manifestacija, bilo je neizvjesno hoće li se natjecanja ove godine uopće održati sve do 1. lipnja, znači s dva mjeseca kašnjenja, kad je konačno donesena odluka HSSRM (Rijeka) da se natjecanja klubova u sportskom ribolovu ipak održe u vrlo kratkom roku. Mali broj natjecatelja koji su nastupili na natjecanju u subotu dovoljno govori o složenosti situacije i organizacije natjecanja, a i ribe baš i nije bilo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of