KOMISIJA MINISTARSTVA POSJETILA ŠKOLE

Nakon odgode, učenici će sjesti u školske klupe: U ČETVRTAK POČINJE NASTAVA U MEDULINSKOJ I ŠIŠANSKOJ ŠKOLI

| Autor: Patricija SOFTIĆ
(Neven LAZAREVIĆ)

U četvrtak definitivno završavaju praznici za dio učenika osnovne škole Dr. Mate Demarin i područne škole Šišan.

Tročlana komisija Ministarstva znanosti i obrazovanja posjetila je danas medulinsku osnovnu školu i izdala suglasnost za početak nastave u novom, dograđenom dijelu škole.

Kako nam je rekla ravnateljica Emanuela Pincan Chiavalon, pomoćnik ministrice Momir Karin, Ivana Pilko Čunčić i Višnja Barać bili su jako zadovoljni viđenim.

- Komisija je potvrdila da škola udovoljava svim propisima i da je sve u skladu s uvjetima izdavanja uporabne dozvole za školu u Medulinu. Za školu u Šišanu nam uporabna dozvola nije trebala jer se samo radilo o adaptaciji. Zaista su im se svidjele obje naše škole i pohvalili su nas. Evo, i to smo dočekali, i djeca se jako vesele što će i oni u četvrtak vidjeti nove školske prostore. Za školu u Šišanu su isto imali sve pohvale, kao i ravnateljica škole Guseppina Martinuzzi iz Pule s kojom surađujemo. Još jednom svima zahvaljujem na suradnji i strpljenju, no još moram roditelje učenika koji u četvrtak kreću na nastavu zamoliti za suradnju, poručila je ravnateljica.

U četvrtak s nastavom u 8 sati započinju učenici predmetne nastave matične škole u Medulinu, dakle oni od 5. do 8. razreda, te učenici razredne nastave područnog odjela Šišan, oni od 1. do 4. razreda.

Za sve je učenike organiziran prijevoz autobusima tvrtke Pulapromet nakon završetka nastave, a do kad će u četvrtak učenici biti u školi, reći će roditeljima ujutro njihove razrednice.

Prva dva sata ti će učenici imati sat razrednika na kojem će dobiti raspored sati, te će nadalje svakodnevno organiziranje obaveza roditeljima biti jednostavnije.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of