NAJPOGOĐENIJA OPĆINA

NAČELNIK BRTONIGLE PAOLO KLARIĆ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM. Bio je u kontaktu s prvim preminulim. Javio nam se iz pulske bolnice. Svi zaposlenici Općine su u samoizolaciji

| Autor: Danijela BAŠIĆ PALKOVIĆ, Chiara BILIĆ

Među zaraženima koronavirusom je i načelnik Brtonigle Paolo Klarić! On nam se javio s odjela infektologije u pulskoj bolnici u kojoj se nalazi već nekoliko dana. Klarić je ranije potvrdio da je bio u kontaktu s pokojnim ugostiteljem Ninom Kernjusom za kojeg je jučer potvrđeno da je prva žrtva preminula od koronavirusa.

"Dobro se osjećam, no još ne znam kad ću biti otpušten iz bolnice, vjerojatno za nekih 14 dana. Više nemam nikakvih simptoma, a odmah nakon što sam dobio visoku temperaturu i počeo kašljucati, išao sam se testirati, a nakon pozitivnog nalaza smješten sam u bolnicu", kaže Klarić.

Potvrdio je da je jučer u bolnici hospitaliziran i njegov otac koji je također zaražen. U ovom trenutku u samoizolaciji se nalaze svi zaposlenici Općine Brtonigla, ukupno njih sedam, budući da su svi bili u kontaktu s načelnikom.

"Općina funkcionira normalno i rad smo organizirali elektronskim putem. Sve upite mještana vezana za izdavanje propusnica također rješavamo elektronskim putem. Za hitne stvari mijenja me moj zamjenik Nes Sinožić, dok su svi ostali djelatnici u samoizolaciji", rekao je Klarić. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum