NAŠLI SU SE

Mladen Grgeta, načelnik Funtane koji je prešao u HDZ: "Politika HDZ-a prema Istri sada je drugačija. OVA STRANKA ZA ISTRU VIŠE NIJE BABAROGA"

| Autor: Robert FRANK
Mladen Grgeta (Snimio Milivoj Mijošek)

Mladen Grgeta (Snimio Milivoj Mijošek)


"Unutar HDZ-a imamo novu akviziciju: nezavisni načelnik Općine Funtana Mladen Grgeta prešao je u našu stranku, tako da sada, osim već tradicionalno, po sedmi put zaredom u Svetom Petru u Šumi, vlast osim u Karojbi imamo i u Funtani. To što se sada dogodilo nas veseli jer govori o povjerenju Mladena Grgete u lokalni HDZ, kao i u državni HDZ, našu Vladu i premijera Andreja Plenkovića. Zasad mogu reći da razgovaramo s još nekoliko nezavisnih načelnika u Istri", rekao je to jučer u Svetom Petru u Šumi, neposredno nakon što je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković odradio jednosatni sastanak s članovima stranke, predsjednik županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Anton Kliman.

Andrej Plenković izrazio je zadovoljstvo Grgetinim pristupanjem HDZ-a, do čega je došlo, potvrdio je prvi čovjek stranke, „kroz njegove razgovore i pregovore upravo s Antonom Klimanom“.

- Zajednički smo prepoznali neke dobre vizije i ideje oko razvoja. Istodobno, kroz rad premijera Plenkovića vidimo da je odnos prema Istri i sve što Vlada radi za Istru jako pozitivno. Politika HDZ-a prema Istri sada je drugačija. Ova stranka za Istru više nije babaroga. Moramo surađivati oko projekata i u tome je sada prilika za Funtanu, rekao je Grgeta.

Kaže da odlukom da prijeđe u HDZ nije prevario svoje birače.

- Funtana je posebna, to je mala sredina koja mi, na prvom mjestu s mojim biračima, ovo što sam napravio sigurno neće zamjeriti, rekao je Grgeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum