ALBANEŽ

MEDULIN: Šezdesetak novih priključaka na kanalizaciju u Burlama  

| Autor: Glas Istre
medulin - sanitarni prikljucci u burlama

medulin - sanitarni prikljucci u burlama


Tvrtka Albanež d.o.o. dovršava gradnju 758 metara nove sanitarne odvodnje te izgradnju 16 kućnih priključaka. Načelnik Ivan Kirac naglasio je da je ova izgradnja izuzetno važna, obzirom da se ovom investicijom omogućilo priključenje dodatnih 50-tak objekata na sustav javne odvodnje Aglomeracije Medulin, na kanalizaciju koja je   bila izvedena tijekom 2018. i 2019.godine ali nije bila u upotrebi.

Predsjednik Mjesnog odbora Medulin I Josip Radošević   naglasio je kako je gradnja kanalizacije jedan od prioriteta na kojem će mjesni odbor ustrajati i druge godine, te su osim odvodnje, predložili da se u proračun za slijedeću godinu uvrsti izgradnja prometnica, javne rasvjete, šetnica i dr. za koje su mještani iskazali da su im prioritetne. Istovremeno je pozvao mještane da se sa svojim prijedlozima jave Mjesnom odboru na mail ili telefon, kako bi zajedno predlagali   realizaciju investicija koje su mještanima najpotrebnije.

Izvođač radova na sanitarnoj odvodnji u Burlama je tvrtka TGT-ADRIATIK d.o.o. iz Pule, dok je stručni građevinski nadzor tvrtka Cardo & Decumanus d.o.o. iz Pule. Na gradilištu je cijelo vrijeme bio prisutan i arheološki nadzor pod vodstvom tvrtke ARHEO-TIM d.o.o. iz Pule. Vrijednost izvedenih radova iznosi gotovo 1,7 mil. kuna. Planirani rok svih navedenih radova je do kraja ove godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater