alfa albona

LABIN: Počinju ljetne radionice za djecu od 9 do 12 godina

| Autor: Branko BIOČIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Dječje kreativne radionice na otvorenom ponovno se organiziraju, najavljuju iz Alfa Albone. Radionice su namijenjene djeci od 9 do 12 godina, bez pratnje roditelja. Predviđeno trajanje radionica je svake srijede od 19 do 20 sati, počevši od 23. lipnja pa sve do kraja srpnja. Radionice su besplatne te nije potrebno najavljivati dolazak, samo se pojaviti svake srijede u 19 sati ispred zgrade općine.

Na toj će lokaciji djecu čekati volonteri koji će ih odvesti na mjesto održavanja radionica. Sve epidemiološke mjere sigurnosti i zaštite bit će provedene. Radionice će se održavati na otvorenom, osim u slučaju kiše, a po završetku, roditelji mogu dočekati djecu na mjestu susreta, odnosno ispred općine. Svaki susret predstavljat će novu temu, ali će svi biti jednako kreativni i djeci zanimljivi.

Održavat će ih volonterke Alfa Albone Lena, Cyrielle i Sasha. Prva radionica održat će se u srijedu, 23. lipnja na kojoj će djeca izrađivati narukvice od papirnatih perlica. Za sva pitanja i nedoumice zainteresirani se mogu obratiti mailom na anja.alfaalbona@gmail.com, telefonski na 098/958-8269 ili u inbox udruge.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater