U KAKVO VRIJEME TO MI ŽIVIMO?

Korisnik Doma za starije osobe u Novigradu dobio infarkt, a djelatnica Doma IZVADILA MOBITEL I POČELA GA SNIMATI

Spremačica se zatekla na mjestu pružanja pomoći, izvadila mobitel i počela snimati što se događa. Navodno, prema tvrdnji ravnateljice Doma, to je činila da bi korisniku kasnije pokazala kako se sve odvijalo!? U svom (ne)djelu brzo je prekinuta, a kasnije je kažnjena ukorom. Otkaz, kaže ravnateljica, neće dobiti jer "ionako fali radne snage"

| Autor: Sanja BOSNIĆ
Dom za stare Novigrad

Dom za stare Novigrad


Nedavno je u redakciju Glasa Istre pristigao dopis s informacijom uznemiravajućeg i pomalo nevjerojatnog sadržaja - da je u Domu za starije osobe u Novigradu jedan korisnik dobio infarkt, a djelatnica doma je pružanje pomoći i borbu za život snimala mobitelom! Iako smo ovu gnjusnu vijest išli provjeriti "reda radi", ne vjerujući da je tako nešto moguće, ispostavilo se da je informacija točna!

Spremačica doma zatekla se na mjestu pružanja pomoći, izvadila mobitel i počela snimati što se događa. Navodno, prema tvrdnji ravnateljice Doma, to je činila da bi korisniku kasnije pokazala kako se sve odvijalo!? U svom (ne)djelu brzo je prekinuta, a kasnije je kažnjena ukorom. Otkaz, kaže ravnateljica, neće dobiti jer "ionako fali radne snage".

Korisnik doma preživio je infarkt iz sredine travnja, kada se i odvio ovaj nemio događaj, i vratio se u dom. Nažalost, kako saznajemo, preminuo je jučer. Riječ je o gospodinu u kasnim 70-im godinama.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater