Ostanimo disciplinirani i savjesni

KANFANAR Zasad potvrđena dva slučaja oboljelih od koronavirusa

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
Sandro Jurman, načelnik Kanfanara (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

Sandro Jurman, načelnik Kanfanara (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Radi se o izoliranom slučaju u kojem su obje osobe zaražene iz istog poznatog izvora. Od trenutka kontakta s izvorom zaraze bili su u samoizolaciji te su se disciplinirano i savjesno socijalno distancirali, rekao je kanfanarski načelnik Sandro Jurman

 - Iskoristio bih priliku i iskreno se zahvalio svakome sumještaninu zbog discipliniranog ponašanja i poštivanja donesenih mjera, te apelirao da se i nadalje svi zajedno nastavimo pridržavati svih propisanih mjera ne bi li zajedničkim naporima što efikasnije djelovali u sprječavanju i smanjenju rizika daljnjeg širenja koronavirusa, poručuje načelnik Općine Kanfanar, Sandro Jurman.

Govoreći o trenutnoj situaciji, načelnik Jurman je potvrdio kako su u Općini Kanfanar potvrđena dva slučaja oboljelih od koronavirusa. "Radi se o izoliranom slučaju u kojem su obje osobe zaražene iz istog poznatog izvora. Od trenutka kontakta s izvorom zaraze bili su u samoizolaciji te su se disciplinirano i savjesno socijalno distancirali", rekao je Jurman. Istaknuo je da Općina od samih početaka epidemije surađuje s nadležnim institucijama te provodi sve mjere zaštite.
- Čitavo ovo vrijeme pomno pratimo situaciju iz dana u dan i nastavljamo s informiranjem sumještana. Posebno želim istaknuti i da sam vrlo zadovoljan ponašanjem svih Kanfanaraca, koji su se u ovom najtežem trenutku pokazali osobnu odgovornost, dok posebnu zahvalu upućujem volonterima, svim snagama Civilne zaštite, članovima DVD-a i policiji. S druge strane, naglašavam i da su za sva pitanja koja se tiču funkcioniranja naše Općine, telefonske linije i e-mailovi, otvoreni, poručio je sumještanima načelnik Kanfanara, Sandro Jurman, uz poruku - ostanimo doma.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum