VALFRESCO I GLAS ISTRE PREDSTAVLJAJU:

JELA IZ LA PENTOLE U VAŠEM DOMU

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Kuhari u La Pentoli

Kuhari u La Pentoli


Omiljeno porečko gastronomsko odredište, Trattoria La Pentola, jedan od prvih i najpoznatijih Valamarovih modernih gastro koncepata, uveo je u svoju uslugu dostavu jela za sve građane i turiste na području Poreštine. U okviru Valamarove inovativne usluge online trgovine Valfresco Direkt, ovaj renomirani restoran svakodnevno dostavlja gotova jela građanima i turistima u kampovima. Jela se pakiraju u takozvane „to go“ posude, kartone i plastične kartonske kutije uz najviše higijenske standarde. Gotova i pakirana jela vrijedni dostavljači prevoze u Valfresco dostavnim vozilima opremljenima termo kutijama koje održavaju toplinu jela. Svaka narudžba dostavlja se direktno do kućnog praga, odnosno parcele ili mobilne kućice u kampu.

Valfresco

„La Pentola brine o pripremi i dostavi ukusnih jela poput ljetnih salata, pizza sa dugotrajnom fermentacijom tijesta, ručno rađenih pašti iz vlastite proizvodnje te mesa i ribe sa roštilja na drveni ugljen pripremljenih prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi sa kvalitetnim domaćim sastojcima. Za građane, turiste i radnike na području Poreštine i Labinštine radimo dostavu gotovih jela iz već poznate karte La Pentole koju priprema naš iskusni tim kuhara uz najviše standarde kvalitete sedam dana u tjednu”, ističe Dario Kinkela, direktor sektora hrane i pića u Valamar Rivieri.

Porečka La Pentola tako je već otvorila svoja vrata i omogućila dostavu jela, dok La Pentola u Rapcu, dostavu za područje Labinštine započinje od 1. srpnja. Telefonskim pozivom na 052/404-551, u porečkoj La Pentoli možete saznati sve odgovore na pitanja o sastojcima vaših omiljenih jela, a stručni tim kuhara dat će sve od sebe da vas oduševi ponudom. Chefovi Mauro Momić i Ivan Poropat, dugogodišnji su Valamarovi zaposlenici koji su svoje iskustvo i vrhunsko umijeće kuhanja stjecali radom u Valamarovim hotelima i eminentnim restoranima u regiji.

Ako ste se zaželjeli uživanja u cjelokupnom restoranskom iskustvu, La Pentola u Poreču otvorena je svakim danom od 12 do 22 sata, u Rapcu od 13 do 21, a dostava se vrši unutar 45 minuta od narudžbe. Za sve one koji žele testirati vlastito kulinarsko umijeće, u nastavku donosimo recept za jedno od omiljenih ribljih jela iz La Pentola ponude, a koje je dostupno i putem dostave direktno u vaš dom.

Valfresco

TARTAR OD TUNE S AVOKADOM

Sastojci za jednu osobu:

Svježi file od tune - 120 g

Avokado - 90 g

Sjemenke lana - 5 g

Kruh - 50 g

Maslinovo ulje - 0,030 l

Ocat Balsamico - 0,020 l

Sol - 1 g

Papar - 1 g

PRIPREMA:

Svježi file od tune narežemo na sitne kockice, mariniramo smjesom od maslinovog ulja, soli i papra te umiješamo sjemenke lana. Zreli avokado očistimo, izrežemo na kockice te ga na isti način mariniramo i sve formiramo u željeni oblik pomoću kalupa. Serviramo hladnog. Kruh tostiramo i poslužimo uz tartar. Dobar tek!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter