MEĐUNARODNI NATJEČAJ

Istra Inspirit ušao u završni krug Conventa Best Event Award 2019

Arhiva

 Istra Inspirit, projekt kulturno-doživljajnog turizma, ušao je u završni krug priznatog međunarodnog natjecanja Conventa Best Event Award 2019 te još jednom dokazao svoju iznimnu vrijednost u kontekstu promicanja kulturne i povijesne baštine Istre.

Conventa Best Event Award 2019 se dodjeljuje u tri kategorije, B2C, B2B i Crossover, a ocjenjivački žiri se sastoji od priznatih međunarodnih stručnjaka iz područja marketinga i organizacije događanja. Na finalnu odluku proglašenja dobitnika utjecat će, osim glasova žirija koji ocjenjuju kreativnost, inovativnost, komunikaciju, održivost i izvedbu projekta, i glasovi publike na samoj konferenciji Conventa Crossover – Festival of events and live marketing koja će se održati od 28.-30.08. u Cankarjevom domu u Ljubljani. Predstavnici Istra Inspirita imat će priliku predstaviti projekt mnogobrojnoj publici konferencije te i na taj način povećati šanse za osvajanjem prve nagrade u kategoriji B2C doživljaja, u kojoj se natječu s ostalim značajnim projektima. Osim toga, bit će to još jedna odlična prilika za promidžbom projekta te stvaranjem novih poslovnih prilika u inozemstvu. Više informacija o natjecanju, stručnom žiriju i finalistima, možete pronaći na poveznici: https://www.crossover.si/finalists-2019/

Ovo je priznanje još jedan dokaz u nizu uspješnog dugogodišnjeg djelovanja projekta Istra Inspirit, koji se provodi unutar Istarske razvojne turističke agencije, a koji je dosad prepoznat kao značajan proizvod kulturnog turizma, te je nagrađen prestižnim nagradama (7) za najkreativniji turistički program: CBTour – nagrada za najbolji kreativni program hrvatskog poslovnog turizma, MRAK (Mreža za razvoj i kreativnost) – nagrada za najbolji kreativni i inovativni turistički proizvod, "Simply the best", "Zlatna koza 2012 / Capra d'oro 2012", "Golden Zoom Awards" – najbolja marketinška kampanja turističke destinacije dodijeljena u sklopu Travel Zoom konferencije na Bledu u Sloveniji, "Creative Tourism Award" –   nagrada za najkreativniji doživljaj u 2014. koju je Istra Inspiritu dodijelila međunarodna organizacija Creative Tourism Network iz Barcelone te treće mjesto u kategoriji "Doprinos kulturnim i kreativnim industrijama", dodijeljeno od strane međunarodne organizacije ECTN - "European Cultural Tourism Network" u listopadu, 2018. na Cipru.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of