SAZNAJEMO

I Pazin dobiva svoj Max City, veliki centar s brojnim trgovinama. Saznajemo gdje će biti smješten. INVESTITORI SU VRLO POZNATA IMENA IZ SVIJETA POLITIKE I SHOWBUSINESSA

| Autor: Anđelo DAGOSIN
Ilustracija

Ilustracija


Nakon Pule i Poreča, Max Cityja i Galerije Poreč, i Pazin će dobiti veletrgovački centar s brojnim trgovinama, saznajemo ekskluzivno, iako je projekt još u pripremnim radnjama.

Prostirat će se na čak 2,7 hektara građevinskog zemljišta između benzinske postaje Petrol i pazinskog Novog naselja u Ulici istarskih narodnjaka. Podsjetimo, Grad Pazin je te dvije nekretnine (k.č. 1924/1 i 1925/1) prodao krajem lanjske godine za 11,3 milijuna kuna zagrebačkoj razvojnoj tvrtci ENS Development čiji su vlasnici Zlatko Canjuga, nekadašnji glavni tajnik HDZ-a i savjetnik predsjednika Franje Tuđmana, te Martina Novosel, nekadašnja Miss Hrvatske i bivša supruga Todorićeva sina Ante.

Martina Novosel i Zlatko Canjuga

Martina Novosel i Zlatko Canjuga (CROPIX)

Od investitora smo pokušali doznati koje se trgovine ondje planiraju otvoriti, međutim, odgovorili su nam da su "pregovori s potencijalnim zakupnicima još u tijeku, zbog čega zasad nismo u mogućnosti odgovoriti na pitanje". Nešto smo ipak doznali.

- Među zakupnicima će se predvidivo nalaziti supermarket (trgovina prehrambenim i neprehrambenim proizvodima), drogerija, trgovina tekstilom, kućanskim potrepštinama, odjećom i obućom za djecu i odrasle, dječjim igračkama, delikatese, optika, caffe bar kao i srodne uslužne djelatnosti, odgovorila nam je direktorica Jelena Narančić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum