SDP-ovac za župana

I FERIĆ JE PREDAO POTPISE: "Na ovu kandidaturu sam obavezan"

| Autor: Glas Istre
Ferić, Degrassi i Bassanese

Ferić, Degrassi i Bassanese


I Danijel Ferić, kandidat SDP-a za župana Istarske županije, predao je potpise.

Danas su Ferić, kandidatkinja za dožupanicu Antonella Degrassi i čelnik istarskog SDP-a Vili Bassanese predali kandidature u Pazinu.

"Na ovu kandidaturu sam obvezan, obvezan sam jer želim fer Istru jednakih šansi za sve, a ne samo za one podobne. Obvezan sam jer želim dokazati da socijaldemokratske i zelene politike koje promoviramo u lokalnim sredinama gdje smo dobili povjerenje građana, podižu standard građana i građanki, u tim se sredinama bolje živi. Kao što znate, u svom dosadašnjem političkom radu nikad se nisam ustručavao izreći svoj stav o svim relevantnim pitanjima važnim za Pulu ili Istru. Stav je važan i taj stav imati ću i kao župan", rekao je Ferić i dodao da će riješiti probleme na koje godinama ukazuje.

- One koje i vi vidite i koji tište građane i građanke, ali obećat ću samo ono što mogu ispuniti. U ovu kampanju ulazim ponizno, ali odlučno, otvorena uma i srca, sa čvrstim stavom, ali prije svega - pošteno. Bez laži i obmana. To je imperativ. Varke, spletke i populizam prepuštam onima kojima je pobjeda cilj. Meni je pobjeda sredstvo, a cilj boljitak građana i građanki - bolja, jača i poštenija Istra za sve nas. Istrijanke i Istrijani, vi ste nosioci promjena u Istri. I zato iskoristite svoje pravo i 16. svibnja izađite na izbore. Birajte odgovorno i po vlastitoj savjesti. Imate za koga glasati. Neću vas iznevjeriti. Zaokružite za fer Istru jednakih šansi", rekao je Ferić.

Kandidatkinja za zamjenicu župana Antonella Degrassi je istaknula:

Bassanese je poručio:

"16. 5. građani Istre imaju priliku glasati za istinske promjene. Pozivam onih 60 posto birača koji ne izlaze na izbore da iskoriste ovu priliku da glasaju za fer Istru jednakih šansi, da glasaju za Danijela i Antonellu", rekao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of