OTVORENA PRODAVAONICA

Gradonačelnik Labina Valter Glavičić iskušao se na mjestu blagajnika u dm-u

| Autor: Branko Biočić
Gradonačelnik na blagajni (Snimio Branko Biočić)

Gradonačelnik na blagajni (Snimio Branko Biočić)


U Trgovačkom centru DE CONTE danas je otvorena prva prodavaonica dm-a u Labinu, a tim povodom dm će donirati 50.000 kuna za nabavku mamografa za Dom zdravlja Labin. Trgovina ima 410 četvornih metara prodajnog prostora i u njoj je uz tri postojeća posao pronašlo šest novih djelatnika. Labinjankama i Labinjanima na otvorenju se pridružio i Valter Glavičić, gradonačelnik Grada Labina, koji je na sat vremena preuzeo ulogu blagajnika dm-a.

-Novi trgovački centar upravo je objekt kakav je Labinu trebao jer sada naši građani imaju mjesto na kojem će se nalaziti prodavaonice one vrste robe i artikala zbog kojih su do danas morali odlaziti u Pulu ili Rijeku. Labin je zanimljiv za nove slične investicije čemu su dokaz svakodnevni upiti novih investitora, a nadam se ubrzo imati nove pozitivne informacije. Bilo je lijepo družiti se s Labinjanima uz simboličan rad na blagajni i u ovako dobroj atmosferi. Još jednom u ime Lige protiv raka, Grada Labina i svih Labinjanki i Labinjana zahvaljujem dm-u na doniranom iznosu od 50 tisuća kuna za nabavku mamografa te im želim puno poslovnih uspjeha i dobrodošlicu u Labin, istaknuo  je Glavičić.Ilustracija

Gradonačelnik i djelatnice dm-a

Područna menadžerica dm-a Anđelka Ramljak je dodala: 

-Otvorenjem prve prodavaonice dm-a postali smo član labinske zajednice. Našim sugrađanima želimo približiti bogatu ponudu proizvoda i usluga, ali i filozofiju dm-a koja brigu o čovjeku i zajednici stavlja na prvo mjesto. Upravo smo zato naš prvi dan u Labinu obilježili donacijom sredstava za nabavku mamografa. Uime dm-a, zahvaljujem gradonačelniku Valteru Glavičiću, predsjednici Gradskog vijeća Eni Modrušan te Gabrijeli Peršić i Juliji Stanić iz Udruge Liga protiv raka Labin na podršci i dobrodošlici, rekla je Ramljak. Danas dm posluje u 168 prodavaonica te je prva i jedina drogerija u Hrvatskoj koja kupcima nudi i mogućnost online kupnje. Za ugodnu kupnju u labinskoj prodavaonici brinut će se djelatnice i djelatnici od kojih je šestero novozaposlenih, a kupce očekuje i više od 15.000 proizvoda iz kategorija osobne njege i higijene, make upa, osviještene prehrane, dodataka prehrani, domaćinstva, proizvoda za mame, bebe i djecu te proizvoda za kućne ljubimce. Već prvog dana vladala je velika gužva, labinjanke i labinjani zadovoljni otvaranjem nove trgovine u svom gradu ali i iz znatiželje pohrlili su u trgovinu koja je tri prva dana rada odobrila i popust od 15 posto te organizirala nagradne igre. Kako saznajemo tijekom ljeta u Trgovačkom centru De Conte otvorit će se još nekoliko trgovina a do kraja godine on bi u potpunosti trebao biti u funkciji.

Ilustracija

Prodavaonica dm-a prvi je otvoreni dućan u novom trgovačkom centru

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater