POZNATA NEUROLOGINJA U BALAMA

Dr. Maja Roje Novak večeras predstavlja knjigu

| Autor: Lara BAGAR
Dr. Maja Roje NOvak

Dr. Maja Roje NOvak


U Žutoj kući u Balama danas će u 19 sati poznata hrvatska neurologinja dr. Maja Roje Novak predstaviti svoju knjigu Svijest i energija.

Dr. Novak je godine 2013. nominirana za evropsku nagradu inovatora u Finskoj temeljem svojeg patenta u farmakoterapiji. Ona ima svoju Kliniku u Zagrebu gdje se bavi liječenje neuroloških bolesti koje izazivaju invaliditet kako kod djece tako i kod odraslih.

Također djeluje kao inovator u području integralnog liječenja neuroloških bolesnika. Objavljuje stručne radove u inozemstvu gdje je cijenjen autor pozvan na mnoge kongrese.

Njezino istraživanje ovaj put se odnosi na spontani   pokus odnosa zamišljenog i pojavnog, tj. odnosa svijesti(svijeta ideja) i energije( svijeta materijalnog).

Novija stajališta u znanosti povezuju pojam informatičkog polja sa mističnim pojmom Svijesti ili Univerzalne inteligencije. Prepoznavanjem i korištenjem hermetičkih zakona privlačenja, rezonancije i sličnosti, možemo unaprijediti život i ostvariti ciljeve. To više nije područje mašte, već znanstvena mogućnost. Operativni princip je - sinkronicitet!

Tako psihoterapija dobiva nove dimenzije pomoći putem utjecaja mehanizama koji nadilaze uobičajenu ljudskost. Stoga se radi o transpersonalnoj samopomoći i fenomenu stvaranja namjerom.

Autorica će prezentirati knjigu a o njoj će govoriti književnik Marijan Grakalić. Nakon promocije, nastaviti ćemo diskusiju i neformalno druženje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom