LABIN

Danas u starogradskoj jezgri Festival umjetnosti

| Autor: Branko Biočić
Labin

Labin


Danas i službeno započinje Festival umjetnosti i tolerancije Labina, koji će se održati u starogradskoj jezgri Grada Labina na raznim lokacijama. Na Torjonu će od 18.30 sati atmosferu zagrijavati Ansambl udaraljki Bum Bam, a od 19 uslijedit će i program otvaranja Festivala, u sklopu kojeg će, između ostalih, svoj glazbeni stand-up "Me, Myself & Harp" izvesti i Doris Karamatić na harfi.

Domaćica ovog prvog festivala je proslavljena hrvatska glumica Mia Begović, koja će voditi kroz uličice Starog grada i zagovarati umjetnost i toleranciju. Oko 20.15 sati u blizini Narodnog muzeja performance tijela u zraku "Deset godina nakon" izvesti će Nikolina Komljenović.

U Teatrinu će u 21 sati nastupati Zijah Sokolović i Dražen Šivak s predstavom "Demokracija" u kojoj se na duhovit, kabaretsko-poučan, uvjerljiv, talentiran i kreativan način priča o raznim oblicima uspjele – neuspjele demokracije.

Večer će se zaokružiti na Špini od 22.30 sati koncertom Koktel benda naziva "Balkan Europe". Ulaz na sve predstave u Teatrinu biti će moguć jedino uz predočenje besplatne ulaznice koja se može podići u Turističkom info uredu na Titovom trgu u labinskom Starom gradu od četvrtka, 19. svibnja pa do subote, 21. svibnja od 9 do 12 te od 18 do 21 sat.

Isto vrijedi i za predstavu Bitef teatra, koja je na programu u petak, 20. svibnja, s obzirom da je broj ljudi ograničen. Ulaznice se mogu rezervirati i telefonski pozivom na broj 052/852-399.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater