ODRŽANA SKUPŠTINA

Danas i službeno: NOVI DIREKTOR KAŠTIJUNA JE DRAŽEN STILINOVIĆ

| Autor: Glas Istre
ZCGO Kaštijun (Foto: Grad Pula)

ZCGO Kaštijun (Foto: Grad Pula)


U petak, 29. srpnja 2022. godine u sjedištu trgovačkog društva Kaštijun d.o.o. održana je Skupština društva na kojoj je opozvana privremeno imenovana članica uprave – direktorica Anja Ademi i imenovan novi član uprave – direktor Dražen Stilinović.

Uzevši u obzir važnost sustava gospodarenja otpadom u Istarskoj županiji, a osobito zaštitu okoliša i ljudskoga zdravlja sprječavanjem ili smanjenjem nastanka otpada, zbrinjavanje otpada, smanjenje negativnih učinaka nastanka otpada te smanjenje ukupnih učinaka uporabe sirovina i poboljšanje učinkovitosti uporabe sirovina, Skupština društva stajališta je da će iskustvo i znanje imenovanog direktora u području djelatnosti trgovačkog društva Kaštijun d.o.o. biti od velike važnosti u narednom periodu.

Dražen Stilinović je u posljednjih petnaest godina aktivno sudjelovao u projektiranju i realiziranju postrojenja za uporabu i zbrinjavanje otpada te provođenju aktivnosti vezanih uz mehaničko organsku obradu (MBO). Tijekom radnog iskustva svoja je znanja stjecao na tržištima Europe, SAD-a i arapskih zemalja, a posebno se posvetio suradnji s lokalnim partnerima, komunalnim društvima i građanima, podržavajući ih u definiranju potreba prilikom rada postrojenja.

Temeljni program rada u mandatnom razdoblju bit će primarno otklanjanje svih tehničkih problema ŽCGO, analiza otpadnog materijala na postrojenju, financijska i ekonomska analiza društva te aktivna suradnja s komunalnim društvima i zainteresiranim osobama u svrhu što boljeg rada ŽCGO s naglaskom na zaštitu okoliša i smanjenje negativnih učinaka otpada.

Novi direktor Kaštijun d.o.o. s obavljanjem svoje funkcije počinje 1. kolovoza 2022.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater