LIJEPA PRIČA

BRAVO FABCI! Mještani ovog malog sela imaju jako veliko srce - U REKORDNOM ROKU SKUPILI PAKETE DONACIJA I POSLALI IH ŽRTVAMA POTRESA U ZAGREBU

| Autor: Tea TIDIĆ


U malom istarskom selu Fabci, u općini Višnjan, danas se desila akcija koja pokazuje veliko srce i solidarnost svih mještana. Kako nam javlja Sandra Fabac, medicinska sestra i nekadašnja zaposlenica Interne klinike u Rijeci, mještani Fabci, među kojima je i ona sama, su promptno reagirali kad su čuli za strašnu nesreću koja je zadesila Zagrepčane - i u rekordnom roku su skupili brojne pakete s donacijama da pomognu žrtvama potresa.

- Skupili smo poprilično odjevnih stvari za pomoć unesrećenima u potresu u gradu Zagrebu i okolici, a veliku zahvalu upućujemo Madalu Inteligenta logistika Visnjan GLS, koji također sudjelovali u akciji i osigurali besplatni prijevoz donacija iz Fabci do Zagreba, navodi Sandra Fabac.

Makar se o selu Fabci rijetko čuje spomen, ovo malo, utihnuto selo pravi je primjer zajedništva, i ima ono najvrijednije - veliko srce za svakog čovjeka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom