PAZIN

Besplatna predavanja iz matematike za osnovce

| Autor: B. P.
(M. MIJOŠEK)

Matematičko društvo "Istra" nastavlja s projektom predavanja za učenike od 4. do 8. razreda osnovne škole "Matematička liga".

Predavanja iz matematike održavat će se u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Pazinu (Šetalište pazinske gimnazije 9)                 s početkom u 17 sati. Predavanja počinju 18. listopada kada će za 4. razred Melita Stanić Šepić održati predavanje na temu rješavanja jednadžbi. Za peti razred Kristina Fonović održat će predavanje o opsegu i površinu geometrijskih likova, dok će Marijana Kosturik šestašima govoriti o problemskim zadaci s razlomcima. Predavanje za učenike 7. i 8. razreda pod nazivom "Omjeri" održat će Ana Milanović.

Drugi ciklus predavanja održat će se 22. studenog kada će Melita Stanić Šepić za četvrte razrede održati predavanje "Problemski zadaci iz svakodnevnog života". Predavanje za peti razred pod nazivom "Gaussova dosjetka" održat će Marijana Kosturik, za šeste razrede "Trokut i njegovi kutovi" Milica Fabris Šilić dok će učenicima sedmih i osmih razreda o aritmetičkoj sredini predavati Kristina Franović.

Predavanja su za sve učenike besplatna, a mogu biti korisna za redovnu nastavu i natjecanja.


  Podijeli: Facebook Twiter  Vremenska prognoza

  Podaci preuzeti sa: www.yr.no

  Web kamere

  Pula

  Pula: Gradilište Studentski dom
  Pula: Gradilište Studentski dom

  Pula

  Pula: Amphitheater
  Pula: Amphitheater