DRUGU GODINU ZAREDOM

Aminess ponovno jedini nositelj certifikata Poslodavac Partner među turističkim kompanijama

| Autor: Glas Istre

 – Aminess hoteli i kampovi drugu godinu zaredom su jedina turistička kompanija kojoj je dodijeljen prestižni certifikat Poslodavac Partner. Ovo priznanje dodjeljuje se organizacijama, tvrtkama i ostalim društvima na temelju ocjene razvijenosti prakse upravljanja ljudskim resursima, a turistička kompanija iz Novigrada još jednom je zadovoljila te potvrdila svoj status poželjnog poslodavca.

Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada svih svojih zaposlenika koji ističu Aminess kao idealno mjesto za rad i edukaciju. Uz to, kompanija ima jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, smještaj te tople obroke, nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri te koristi mogućnost dodatnog neoporezivog nagrađivanja zaposlenika.

„I ove smo godine ponosni nositelj certifikata Poslodavac Partner koji je najbolja potvrda svih nastojanja i kontinuiranog rada na tome da našim zaposlenicima omogućimo motivirajuću radnu atmosferu i uvjete s kojima će biti zadovoljni. Upravo su oni ti koji pokreću sve naše uspjehe, a naša je zadaća da ih motiviramo, educiramo, jačamo odnose te potičemo njihovu kreativnost i profesionalnost kako bi snažno odgovorili na sve zahtjeve tržišta“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

U visokoj sezoni Aminess hoteli i kampovi zapošljavaju 650 zaposlenika. Bez obzira na status radnog odnosa, svima je omogućen širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja. Aminess je prošle godine pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.

Kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj kompanija gradi i prvi hotel za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na 2.500 četvornih metara te će biti spreman za ovogodišnju sezonu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater