NAGRAĐENI NAJBOLJI UČENICI SA SAJMA POSLOVA U LABINU

Ekipa Fosili pobijedila na kvizu, nagrađeni i Filip Banak i Matija Vugriniček

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


U dvorani Gradske knjižnice održana je svečana podjela nagrada najboljim labinskim srednjoškolcia sa nedavno održanog Sajma poslova u Labinu. Na Pub kvizu kojeg je vodio Dean Kotiga   treće mjesto osvojila je ekipa Sebastijan, učenika III f razreda u sastavu Jonas Šumberac, Leonard Brenko, Lucija Zupičić, Stephanie Negri i Tonia Gudek koja je osvojila vaučer Valamar za pet pizza u Pentoli. Drugo mjesto na kvizu i vaučer od 200 eura kojeg je uručio labinski gradonačelnik osvojila je ekipa Kovari, učenika III O i lV f razreda u sastavu Ivor Klapčić, Patrik Vozila, Zara Golja, Gita Glušić i Teo Đapić.

Prvo mjesto pripalo je ekipi Fosila koja je osvojila nagradni vaučer u iznosu od 800 eura a uručili su predstavnici tvrtke Carel Adriatic i Danieli-Systec. Pobjedničku ekipu činili su maturanti i Antonio Štemberga, Lucija Gobo, Nicole Sinožić, Andrea Batelić, Gabrijel Trajkovski. Najbolju objavu na društvenim mrežama imao je Filip Banak koji je osvojio nagradni vaučer u iznosu od tisuću eura a uručili su mu ga gradonačelnik Labina i član uprave Novation Tech Istria Luca Businaro.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Najbolji životopis napisao je učenik Matija Vugriniček koji je također nagrađen vaučerom od tisuću eura. Pohvalnice su dobili učenici Noemi Juričić, Monika Tenčić, Daria Bistričić, Antonio Štemberga, Lana Stepančić, Deni Miletić, Vigo Matošević, David Sandić, Ian Bučić i Aleksander Glavičić. Labinski gradonačelnik uručio je zahvalnice sponzorima, tvrtkama Novation tech, Daniele Systec, Carel Adriatic i Valamar.   Nazočnima su se obratili i učenicima čestitali na nagradama u ime sponzora član uprave Novation Tech Istria Luca Businaro i labinski gradonačelnik Valter Glavičić koji je rekao:

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

- Našli su se dobri ljudi koji su kao sponzori imali senzibiliteta za vas pa im na tome zahvaljujem. Željeli smo vam ovim Sajmom poslova pomoći u donošenju važne životne odluke. Želim vam da odete izvan grada, vidite svijet, ali da se na kraju vratite doma jer doma je najljepše. Morate znati što se nudi doma, u gradu od deset tisuća stanovnika.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Ono što nude tvrtke u Poslovnoj zoni, Hotelske kuće u Rapcu, naši obrtnici i poduzetnici ima malo koji grad u Hrvatskoj. Zagrepčani pate da dođu u Istru, u Labin. Uživajte u životu, u najljepšim godinama vašeg života ali i da proširite svoje znanje i vidike, poručio je labinskim srednjoškolcima Glavičić te zahvalio sponzorima na nagradama a gradskom upravnom odjelu na organizaciji Sajma poslova.

Pročelnik upravnog odjela za Društvene djelatnosti Borjan Batagelj rekao je kako je labinski Sajam poslova kao korisna i vrijedna stvar za mlade u svom drugom izdanju saživio i došao na punu razinu pa će postati tradicionalan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater