ODRŽANE MANIFESTACIJE "MARČANSKO ŠUGO" I 1. MARČANA OPEN

FOTO / Natjecateljski duh zavladao Marčanom - evo tko najbolje kuha domaće šugo od divljači, a tko je najbolji u odbojci na pijesku

| Autor: Glas Istre


U Marčani su u ponedjeljak skladno spojili gastro hedonizam i zdrav sportski duh - i to na manifestacijama "Marčansko šugo" te 1. Marčana Open turnir odbojke na pijesku.

Više ekipa se okušalo u pripremi domaćeg šuga od divljači s palentom, a stručni žiri je odabrao najbolje - tako je prvo mjesto za najbolje šugo osvojila mlada ekipa DVD Marčana, drugo ekipa JVP Pula, a treće ekipa iz Valture.

U sportskom dijelu natjecalo se 12 ekipa te je bilo neizvjesno do samog finala tko će ponijeti nagrade. U konačnici, prvo mjesto na 1. Marčana Open turniru odbojke na pijesku osvojili su Gepardi, drugo ekipa Epic brozo, a treće ekipa Kako ćemo se zvati. Ekipe su osvojile medalje i pehare te bogate nagrade sponzora.

Nakon jela i sporta uslijedila je zabava uz koncertni nastup Serđa Valića i Dua Magnolija.

Organizatori manifestacija su Turistička zajednica Općine Marčana i Općina Marčana, uz suorganizaciju Odbojkaškog kluba Marčana i Hrvatskog časničkog zbora Općine Marčana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter