Gastro manifestacija

U nedjelju u Rapcu Festival kvarnerskog škampa

| Autor: Branko BIOČIĆ
Ilustracija (snimio Branko BIOČIĆ)

Ilustracija (snimio Branko BIOČIĆ)


U nedjelju će se od 18 do 23 sata na rivi u Rapcu održati gastro manifestacija 6. Festival kvarnerskog škampa. Vrhunske delicije od kvarnerskog škampa ulovljenog od lokalnih ribara, članova Lokalne akcijske grupe u ribarstvu „Alba“, pripremat će Tri murve i obrt za ugostiteljstvo Mike. Uz kvarnerske škampe, posjetitelji Festivala moći će kušati vina nagrađenih vinara s područja Labinštine.

Šesti Festival kvarnerskog škampa, osim morskih poslastica i vrhunskih vina, donosi i odličnu glazbu, nastup grupe Mangroove i TBF acoustic tour 2023.

U povodu održavanja ove manifestacije, 28. svibnja u Rapcu na Rivi, zatvara se dio nerazvrstane ceste Rabac Riva - Svjetionik - od prve rampe na ulazu u rabačku rivu do objekta Ul. Obala Maršala Tita 55 (Restoran „Primorje“) te kompletno parkiralište na kraju rive u Rapcu. Organizator TZ Labin mole žitelje da parkiralište na kraju rive ne koriste od petka u jutarnjim satima pa do ponedjeljka 29. svibnja. Promet će biti zatvoren na navedenoj cesti u razdoblju od 16 do 23 sata. Sav promet preko navedenih nerazvrstanih cesta preusmjerit će se obilazno po lokalnim cestama.

Ovaj događaj sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom