odlučeno Jednoglasno

Kristijan Jermaniš novi predsjednik IDS-a Buzet

| Autor: Glas Istre
(Foto: Press IDS)

(Foto: Press IDS)


Kristijan Jermaniš novi je predsjednik buzetskog IDS-a, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj Izbornoj skupštini gradske podružnice IDS-a Buzet. Na Skupštini se birao i novi sastav predsjedništva, koji čine Ana Pernić, Nenad Kajin, Ivan Šterpin, Elvis Černeka, Saša Vujović, Alen Brženda, Luka Grabar i Dragan Merlić.

(Foto: Press IDS)(Foto: Press IDS)

Kristijan Jermaniš 43-godišnji je geodet, a u slobodno vrijeme radi u obiteljskom OPG-u. Oženjen je i otac troje djece. U ovom mandatu obnaša dužnost gradskog vijećnika te vijećnik u mjesnom odboru Vrh, kojim je predsjedavao u protekla dva mandata.

Zahvalivši se na snažnoj podršci, novoizabrani predsjednik buzetskog IDS-a istaknuo je da je „štafetu preuzeo od dosadašnjeg predsjednika Nenada Kajina, koji je zbog velikog obima posla te odgovornosti prema podružnici, upravljanje istom prepustio drugima“. – Nenad Kajin ostaje, naravno, dio tima na kojeg računam, kao i na sve aktivne članove i simpatizere IDS-a na ovim prostorima. U proteklih godinu i pol dana bilo je puno pomaka u svim segmentima, od rada s građanima do jačanja naše organizacije. Danas je IDS Buzet složna, zdrava i proaktivna organizacija, u kojoj ima puno entuzijazma i želje za doprinos i promjenama u cjelokupnoj zajednici.

(Foto: Press IDS)(Foto: Press IDS)

Tim putem nastavljamo dalje, a moja je ambicija dodatno raditi na našem programu, proširenju i pomlađivanju članstva, ustrajati na transparentnost i otvorenosti naše organizacije, s ciljem da dodatno približimo politiku svim Buzećanima.

- Buzetski IDS okrenut je budućnosti, ali to nipošto ne znači da ćemo se udaljiti od vrijednosti koje su temelji naše stranke i našeg kraja, naveo je Jermaniš naglasivši da će u Gradskom vijeću kao konstruktivna oporba nastojati predložiti najsuvremenija rješenja na tragu najboljih primjera dobre prakse u Europi.

(Foto: Press IDS)(Foto: Press IDS)

Podršku novom vodstvu IDS-a pružio je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, koji je također sudjelovao na Izbornoj skupštini. – Na Buzeštini ima puno aktivnih članova i simpatizera koji su spremni svoje vrijeme, znanje i energiju staviti na raspolaganje zajednici. Upravo ljudi moraju biti početak i kraj našeg programa.

(Foto: Press IDS)(Foto: Press IDS)

Naša regija treba biti mjesto za dostojanstven život svih, svakog čovika na svakom metru zemlje. To je naša misija, koju, siguran sam, možemo ostvariti zajedno“.

Uz predsjednika IDS-a Dalibora Pausa, na Skupštini su sudjelovali i saborska zastupnica Katarina Nemet, predsjednica IDS-a Buzeštine Michela Blagonić, bivši gradonačelnik Siniša Žulić, bivši predsjednici buzetske podružnice IDS-a Nenad Kajin, Vedrana Gregorović Hrvatin, Stjepan Mraković, predsjednica Kluba žena IDS-a u prethodnom mandatu Ana Pernić te brojni aktivni članovi i članice gradske podružnice IDS-a Buzet.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater