GRADONAČELNICI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Donosimo tko su vodeći istarski "političari influenceri"

Najbrže rastuća Facebook zvijezda u Hrvatskoj među gradonačelnicima je Edi Pastrovicchio, koji je upisao rekordan rast broja fanova od čak 433 posto

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Nakon što smo prije pola godine pisali o tome kako i koliko istarski političari koriste društvene mreže, te se pitali tko je istarski šampion u tome, sada nam je došla i brojčana potvrda koju je revno izradio portal gradonačelnik.hr. Kao što smo otprilike i očekivali, vodeći istarski dužnosnici-influenceri su prvi čovjek Vodnjana Edi Pastrovicchio, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, neizbježni Damir Kajin, gradonačelnik Buzeta i, naravno, pulski gradonačelnik Filip Zoričić.

Jer, taj je portal i ove godine, kao i nekoliko prethodnih, istražio koji gradonačelnici najviše koriste najmasovnije društvene mreže - Facebook i Instagram.

Gradonačelnici koji su najbolje prepoznali Facebook kao jaku i korisnu platformu za komunikaciju sa svojim građanima u proteklih su godinu dana to još dodatno ojačali.

Facebook stranica vodnjanskog gradonačelnika Edija PastrovicchiaFacebook stranica vodnjanskog gradonačelnika Edija Pastrovicchia

Tako je najbrže rastuća Facebook zvijezda u Hrvatskoj među gradonačelnicima je Edi Pastrovicchio, koji je upisao rekordan rast broja fanova od čak 433 posto, u čemu mu je najbliža, s više nego dvostrukim povećanjem broja pratitelja (111.44 posto), bila gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini. S druge strane, brojčano najveći porast fanova ima Miro Bulj (Sinj), a Loris Peršurić je u toj kategoriji deveti u Hrvatskoj.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini