Na temelju iskustava pacijenata

Izabrani najbolji liječnici u Hrvatskoj. Na popisu ih je 14 iz Istre

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto: Pixabay)

Ilustracija (foto: Pixabay)


Udruga Najdoktor upravo je objavila najnoviji popis najboljih liječnika i stomatologa u RH prema glasovima pacijenata na stranici www.najdoktor.com.

- Ovo je deveta godina objave popisa najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj. Najavljujemo da nastavljamo sa prvobitnim ciljem da na temelju iskustava pacijenata stvaramo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj, prenosi Slobodna Dalmacija. 

Komentar po komentar, i tako već jedanaest i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima - ističe Lovre Kelam, predsjednik Udruge Najdoktor, koji je pohvalio izniman trud svih pacijenata u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, a neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Ovo su najbolji liječnici u Istri po izboru portala najdoktor.com.

  • Fizijatar: Darko Kraguljac - Rovinj
  • Ginekolog: Lina Štefanić - Poreč, Darko Gusić - Rovinj, Ksenija Ladavac, Dino Bečić, Mirela Markanović-Mišan, Tomislav Perkov, Dragan Belci - Pula
  • Obiteljska medicina: Zvjezdana Ćatović - Pula
  • Ortoped: Ivan Rakovac - Poreč
  • Pedijatar: Mirna Milevoj-Ražem - Pula
  • Reumatolog: Marija Glasnović - Pula
  • Stomatolog: Hrvoje Galić - Poreč, Ana Pulja - Vodnjan

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini