Humanitarna akcija "Labinština Hoće! za mamograf"

Vrijedne članice Udruge žena Mendula i Lige protiv raka uz adventske vijence i jotu prikupljale novac za mamograf

| Autor: Branko BIOČIĆ
Porcije jote su na labinskom markatu dijelile članice udruge Liga protiv raka Labin, Udruge žena Mendula i SUH-a Podružnice Labin (Snimio Branko Biočić)

Porcije jote su na labinskom markatu dijelile članice udruge Liga protiv raka Labin, Udruge žena Mendula i SUH-a Podružnice Labin (Snimio Branko Biočić)


Nastavljaju se humanitarne aktivnosti za nabavu labinskog mamografa.

Nakon uspješno provedene akcije podjele 100 porcija graha uz prikupljanje donacija prošle subote, vlasnik ugostiteljskog objekta "Labineca" ove subote donirao je jotu. Obroke su na labinskom markatu u subotu prijepodne dijelile članice udruge Liga protiv raka Labin, Udruge žena Mendula i SUH-a Podružnice Labin.

Udruga žena Mendula prikupljala je humanitarne priloge nudeći i adventske aranžmane. Pod pokroviteljstvom Grada Labina te općina Sveta Nedelja, Pićan, Kršan i Raša, a u sklopu humanitarne akcije "Labinština Hoće! za mamograf", Udruga žena Sv. Nedelja "Mendula" Nedešćina tijekom proteklog vikenda sudjelovala je s donacijskom kutijom na još dva događaja koja su se održala u sportskoj dvorani "Franko Mileta" u Labinu.

Na "Smotri folklora i kulturnog stvaralaštva Bošnjaka“ održanog u subotu, 26. studenoga, prikupljeno je 618,50 kuna, dok je u nedjelju, 27. studenoga, za vrijeme gledanja prijenosa nogometne utakmice i rukometne utakmice ŽRK Rudar i Š.R. Karlovac, ukupno prikupljeno 1.067,00 kuna.

Udruga žena Mendula prikupljala je humanitarne priloge nudeći i adventske aranžmane (Snimio Branko Biočić)Udruga žena Mendula prikupljala je humanitarne priloge nudeći i adventske aranžmane (Snimio Branko Biočić)

Udruga "Mendula" zahvaljuje se organizatorima i svim donatorima na podršci i humanosti te poziva sve da se tijekom prosinca pridruže brojnim događanjima koje će se provoditi u sklopu zajedničke humanitarne akcije "Labinština hoće! za mamograf".

Nove donacije očekuju se ovoga vikenda a kako je najavljeno, do kraja godine trebao bi se prikupiti sav potreban novac za kupnju stacionarnog mamografa pri labinskom Domu zdravlja vrijednog više od milijun kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum