LABIN

POKRENUTA HUMNITARNA AKCIJA Pomoć domovima za nezbrinutu djecu u Puli i Lovranu

| Autor: Branko BIOČIĆ
Labin

Labin


Snježana, Aleksandar i Debora iz Labina pokrenuli su humanitarnu akciju za domove za nezbrinutu djecu u Puli i Lovranu. Žele veći odaziv građana i da se proširi dobra "vibra".

-Hemingway je napisao najkraću priču ikada. Na prodaju dječje cipelice. Nikad nošene. Imam novu priču za vas, 2020. godina, dom za nezbrinutu djecu. Prije nekoliko godina Labin se lijepo odazvao kada su se skupljale stvari za dom za nezbrinutu djecu u Rijeci. Pošto je ova godina kakva je, odlučili smo skupljati stvari za dva doma za nezbrinutu djecu tako da malo razvedrimo situaciju, razbijemo jad i nabacimo osmjeh za one koji nemaju nikoga. Donacije će se skupljati u vidu potrebitih stvari, a ne novca. Domovi će nam reći što im je potrebno, npr. higijena, igračke, čokolino, i slično. Vjerujemo da će se Labin ponovno odazvati i na taj način označiti kraj ove godine u inat svemu.

Donacije će se skupljati u kozmetičkom salonu Debora (Rudarska 1) i frizerskom salonu Acqiro (shopping centar Kature), kaže jedan od organizatora akcije Alekandar Alagić te ističe da za Dom u Puli stvari moraju biti nove radi korone, ali će svejedno proći dezinfekciju. Potrebne su tako lego kocke, društvene igre, set za stolni tenis (stol imaju), ulošci, tamponi, gelovi za tuširanje, šminkica za djevojke i kozmetika za čišćenje lica slikovnice, sve za školu (tehničke olovke, flomasteri bilježnice, pernice). Za Lovran se također traže nove stvari, mali kišobrani sklopivi, pelene, bočice, dudice, 1 ili 2 romobila, nutella, linolada, čokolade, dukse na cif i bez (tipa iz h&m, New Yorkera za srednjoškolce - M i L veličina), kemijske, bilježnice, tehničke olovke, gliteri, glinamoli, šljokice, ljepila, škare, pernice, šestari, šminka, gelovi za čišćenje lica, kozmetika za prištiće, labela, novije igrice za play station 4 i slikovnice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini