tražE se

Nestali Manuela Horvat (17) iz Pule i Đorđe Pecikozić (71). Djevojka se samovoljno udaljila, Pecikozić nestao na turističkom putovanju u Parizu

| Autor: Glas Istre
Manuela Horvat i Đorđe Pecikozić

Manuela Horvat i Đorđe Pecikozić


U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba u posljednja dva tjedna evidentirane su još dvije osobe čiji se nestanak vodi pod PU istarsku. 

Manuela Horvat (17) nestala je 16. studenog kada se samovoljno udaljila s adrese boravišta u Puli, Boškovićev uspon 6.  Inače rođena u Osijeku, Manuela je visoka 155 centimetra, ima crnu kosu i oči, srednje tjelesne građe.

Druga nestala osoba je Đorđe Pecikozić (71) koji je nestao 16. studenog u Parizu. Mjesto prebivališta je Garčin, Klokočevik, Ulica bana Jelačića 15. Pod okolnostima nestanka policija navodi da se Pecikozić nalazio s grupom na turističkom putovanju te se nije pojavio u 17 sati na ponovnom okupljanje grupe nakon obilaska trgovačkog centra.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of