JOŠ JEDAN USPJEH BALJANSKE TVRTKE

Mon Perin ušao u grupu najbolje ocijenjenih kampova u Europi. Najavljuju nove velike investicije u glamping vile i ostale sadržaje

| Autor: Glas Istre
Mon Perin kamp

Mon Perin kamp


Mon Perin Camping Resort, smješten na rovinjskom priobalju nadomak Bala, za 2023. je zadovoljio najviše standarde kvalifikacije ADAC vodiča za kampiranje te je ušao u grupu najbolje ocijenjenih kampova u Europi, dobivši ocjenu od 5 zvjezdica uz oznaku Superplatz.

Nagrada ADAC-a, najvećeg njemačkog i europskog automobilskog kluba koji ima više od 18 milijuna članova, dodjeljuje se jednom godišnje u suradnji sa PiNCAMP-om, poznatim portalom za kampiranje.

Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu smještaja, u raznovrsnost ponude i usluge te u očuvanje prirodnih resursa s posebnim naglaskom na održivost, Mon Perin Camping Resort je prepoznat i priznat kao proizvod koji zadovoljava najviše standarde najvećeg kamping vodiča ADAC-a, a s kojim je osigurao dodatnu potencijalnu atraktivnost kod sve zahtjevnijih kamping gostiju, ističu iz Mon Perina.

"Izrazito smo ponosni te zadovoljni da su stručnjaci ADAC-a prepoznali naš trud uložen u unaprijeđenje raznovrsnosti kvalitete smještaja i usluge te kvalitete doživljaja, uz posebnu pažnju na održivost i najviše ekološke standarde, a koji su se pokazali kao zalog za uspješnu budućnost suživota turizma i prirodnih resursa", kaže Massimo Piutti, predsjednik uprave Mon Perina.

"U 2022. godini ušli smo u intenzivniji investicijski ciklus, koji je do sada rezultirao s 15 novih glamping vila s privatnim bazenima, uređenjem zone San Polo s novim, potpuno opremljenim kamping parcelama na atraktivnim lokacijama uz samu obalu, dodavanjem novih punionica za električne automobile te obogaćenjem ponude Paleo vodenog parka s novim dječjim bazenom s toboganom. Osim navedenog, dio mobilnih kućica je obogaćen privatnim hidromasažnim bazenima te smo uz vlastitu ekološku proizvodnju voća i povrća izgradili farmu s domaćim životinjama kako bi pružili priliku našim gostima da dođu u direktan doticaj s faunom, a koji se neminovno, novim načinom života, ubrzano gubi. Za 2023. godinu planiramo obogatiti ponudu s novom wellness & spa zonom, novim vodenim sadržajima u zoni Colona te proširenjem luksuzne zone novim glamping vilama i mobilnim kućicama prilagođenim za cjelogodišnje poslovanje", dodaje Piutti.

Rezultati ostvareni u prva tri kvartala 2022. godine ukazuju na pravilan smjer razvoja Mon Perina, te na atraktivnost kvalitetnog kamping segmenta, kao jednog od trenutno privlačnijih oblika turizma, ističe čelnik tvrtke.

"U prva tri kvartala 2022. godine ostvarili smo iznimne rezultate, ostvareno je 287.000 noćenja, što je rast od 15 posto u odnosu na 2021. godinu, dok su prihodi smještaja iznosili gotovo 66 milijuna kuna, odnosno 41 posto više nego prethodne godine, koja je nama bila rekordna i bolja od pretpandemijske 2019. godine. Prihod mobilnih kućica porastao je za 60 posto, a prihod parcela za 27 posto, što je rezultat pružanja usluga u kvalitetnijim smještajnim jedinicama uz postizanje veće popunjenosti i većih prosječnih cijena. Posebno nas vesele ocjene naših gostiju, koje rastu iz godine u godinu, te smo ovu godinu zaključili sa ocjenom 8,8 na booking.comu, u odnosu na 8,6 prethodne godine. Ocjene i komentari naših vjernih gostiju te nagrada ADAC-a dodatni su poticaji da nastavimo s daljnjim unapređenjem naših usluga i sadržaja", zaključio je Piutti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of