NAJNOVIJE


OTVORENA PREUREĐENA ZAGREBAČKA BANKA

POREČ: Donacija dječjem vrtiću "101 dalmatinac"


U Poreču je danas otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke, gdje će klijenti odsad još bolje i kvalitetnije rješavati financijska pitanja, obavljati transakcije i dobivati savjete. Priređena je kratka svečanost na kojoj su govorili predsjednik Uprave Zagrebačke banke Miljenko Živaljić, regionalna direktorica te banke Gabriela Žic Turković i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Tom je prigodom članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović uručila donaciju od 10 tisuća kuna porečkom Dječjem vrtiću „101 dalmatinac“. Mališani su zauzvrat pjevali i plesali. Novac će biti potrošen za kupnju razne opreme za vrtić.

Kako je istaknuto u službenim govorima, ova je banka svoja vrata u Poreču prvi put otvorila davne 1969. godine. Poslovnica je smještena na rivi, na jednoj od atraktivnijoj lokaciji u gradu, nedaleko gradske palače i kazališta. Porečka Zaba broji gotovo 11 tisuća klijenata - građana, malih i srednjih poduzetnika i korporativnih klijenata kojima su na raspolaganju bankari na čelu s direktoricom poslovnice Rahelom Mihelko.

Novouređenu poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn koji omogućuje otvorenost, povezanost 24-satne zone i poslovnice, implementirana je tzv. cijevna pošta te uvedena nova usluga – sefovi za građane. Posebna je pogodnost i besplatni Internet. Valja naglasiti da je banka prilagođena osobama s poteškoćama u kretanju i problemima s vidom, pa je tako ulaz prilagođen osobama u invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne.

- Obnovom smo stvorili ugodnije okruženje za rad naših zaposlenika, a vjerujem da će se i klijenti ugodnije osjećati. Ulaganje u nove tehnologije i uvođenje novih usluga naši su stalni prioriteti. Istra je jedna od najnaprednijih hrvatskih regija, posebno u turizmu. Posvećeni smo potrebama naših klijenata i spremni smo stalno doprinositi daljnjem gospodarskom i socijalno napretku Istarske županije, izjavio je predsjednik Uprave Živaljić. (Napisala i snimila T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter