U nedjelju na Sportskoj tv

Nova emisija Sport u Istarskoj županiji: O sportu u Rovinju, Giovanniju Cernogorzu, Damiru Buriću i proglašenju najboljih istarskih sportaša

| Autor: Branko BIOČIĆ

U novoj emisiji Sport u Istarskoj županiji na Sportskoj tv u nedjelju u 10 sati, a reprizno u utorak u 19,30 i petak u 17 sati može se pogledati reportaža o sportu u gradu Rovinju. O rovinjskom sportu, rezultatima, infrastrukturi i planovima govore gradonačelnik Marko Paliaga i predsjednik Sportske zajednice Grada Rovinja Armando Vičić. Odgovorili su i na pitanje hoće li sportašima, klubovima i sportskim udrugama biti smanjena financijska sredstva zbog slabijeg punjenja gradskog proračuna uslijed koronakrize, kako napreduje projekt izgradnje novog gradskog bazena te o suradnji sporta i lokalne vlasti.

Novinar Branko Biočić i snimatelj Bojan Prusac posjetili su i istaknute istarske sportaše, bivšeg vaterpolo reprezentativca Damira Burića koji je karijeru nastavio u Turskoj i polako se priprema za završetak bogate sportske karijere u kojoj je na europskoj i svjetskoj sceni osvojio niz odličja, kao i zlatnog olimpijca iz Londona 2012 u streljaštvu, disciplini trap Giovannija Cernogorza. Oni su govorili o svojim karijerama, planovima u nastavku natjecanja te kako su proveli ovo vrijeme uslijed pandemije.

Zbog koronavirusa koji je zaustavio sve sportske aktivnosti nije održano svečano proglašenje najboljih sportaša u Istarskoj županiji za prošlu godinu, međutim izbor je ipak obavljen. Predsjednik Sportske zajednice Istarske županije Mladen Pavičević ekskluzivno prvi puta izvješćuje javnost o tome tko su najbolji sportaši, klubovi i nagrađeni sportski djelatnici u Istri za prošlu godinu te kada će se održati svečano proglašenje koje će se ove godine zbog financijske situacije objediniti s proglašenjem Grada Pule.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini