NOVI ISKORAK TURISTIČKOG DIVA IZ ISTRE

FOTO / Večeras otvoren Valamarov hotel Dalmacija Places u Makarskoj, u kojem se puno pažnje posvećuje sadržajima za druženje i zabavu

U protekle tri godine u Valamaru smo intenzivno radili na našem konceptu lifestyle hotela koji cilja na moderne putnike. Cilj nam je da u svakoj Valamar destinaciji razvijemo Places hotel u kojem možete uživati u Mediteranu na najzabavniji, najslobodniji i najautentičniji način. Ponosni smo što smo ovakav inovativni koncept, realizirali upravo ovdje u Makarskoj, rekao je predsjednik Uprave Valamara Željko Kukurin

| Autor: Milan Pavlović
Dalmacija [PLACESHOTEL] u Makarskoj

Dalmacija [PLACESHOTEL] u Makarskoj


"Hotelijerstvo u svijetu doživljava snažnu transformaciju u jednom segmentu turista koji žele drugačiji, jednostavniji i zabavniji odmor. U protekle tri godine u Valamaru smo intenzivno radili na našem konceptu lifestyle hotela koji cilja na moderne putnike. Cilj nam je da u svakoj Valamar destinaciji razvijemo Places hotel u kojem možete uživati u Mediteranu na najzabavniji, najslobodniji i najautentičniji način. Ponosni smo što smo ovakav inovativni koncept, realizirali upravo ovdje u Makarskoj".

hftbfrt

Vidno je da se puno pažnje pri uređenju poklonilo zabavi i druženju

Tim riječima predsjednik Uprave porečke Valamar Riviere Željko Kukurin predstavio je večeras novu investiciju najveće hotelske grupacije u Hrvatskoj u najavi svečanosti otvorenja drugog po redu hotela u portfelju lifestyle brenda [PLACES] by Valamar. Moderno, kreativno, maštovito i snažno usmjereno ka novim generacijama turista, njihovim željama, potrebama i navikama. Tako bi se u najkraćem mogao opisati prvi doživljaj nakon obilaska Dalmacija [PLACESHOTEL] u Makarskoj u čije uređenje je Imperial Riviera uložila 67 milijuna kuna.

Imperial Riviera jedna je od deset najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj. Nastala je pripajanjem društva Hoteli Makarska rapskom Imperialu, koji je u većinskom vlasništvu Valamara, u lipnju 2019. godine. Jedan od hotela koje je ta tvrtka imala u svom portfelju bio je hotel Dalmacija Sunny, smješten na savršenoj lokaciji uz šetalište i plažu, te u neposrednoj blizini centra grada. Hotel je izgrađen daleke 1970. godine, a temeljitim "faceliftingom", koji se događao tijekom zime i u prvoj polovici ove godine, dobio je sasvim novo ruho i sadržaje.

hftbfrt

Jedna od hotelskih soba

Direktorica hotela Marija Grubišić povela je goste u obilazak hotela, te im s ponosom predstavila rezultate ulaganja, ali i novi koncept s pregršt prostora i sadržaja namijenjenih zabavi, druženju i ugodnom boravku njihovih gostiju.

Naime, [PLACES] by Valamar koncept, kako se moglo čuti, pomiče granice tradicionalnog hotelijerstva i donosi niz inovacija kako bi putnicima novih generacija pružio autentično mjesto za jednostavniji, zabavniji i slobodniji odmor. Prvi hotel iz kolekcije [PLACES] by Valamar prošle godine je otvoren u Starom Gradu na Hvaru, te će se nakon Makarske, kako je najavio Kukurin, očito nastaviti širiti i ostalim Valamarovim destinacijama.

fhxf

Željko Kukurin, direktor Valamar Riviere

Jedna od značajnijih posebnosti DALMACIJA [PLACESHOTELA] koja hotele iz kolekcije [PLACES] by Valamar uvelike razlikuje od ostalih na obali, kao i kod njegovog "prethodnika" u Starom Gradu na Hvaru, jest [PLACESFLEXI] ponuda koja gostima pruža potpunu slobodu uživanja u ponudi hrane i pića u onom ritmu koji im najviše odgovara. Gosti mogu dnevni iznos u vrijednosti 25 eura, koje imaju na raspolaganju na digitalnoj narukvici koju dobiju na recepciji prilikom dolaska, iskoristiti u restoranu ili hotelskim barovima koji nude raznoliku ponudu lokalne hrane i pića uključujući vrlo inovativne koktele, a ono što ne potroše taj dan prebacuje se u idući.

hftbfrt

Gostima pažnju privlači i impozantan bazenski kompleks, koji je večeras iskorišten i kao kulisa na svečanosti otvaranja, i koji u ovom hotelu postaje i središte dnevne zabave uz impresivan line-up inozemnih i domaćih DJ-eva. Gosti su u sklopu otvorenja mogli uživati u glazbenom nastupu hrvatske electro pop grupe Nipplepeople i britanskog DJ kolektiva Pink Panda, poznatog po nizu službenih remixeva popularnih hitova Dua Lipe, Brune Marsa i mnogih drugih. Večerašnji nastup ujedno je i najava Sounds of [PLACES] programa - ekskluzivnog glazbenog koncepta za goste [PLACES] by Valamar hotela, s potpisom vrhunskih DJ-eva koji će se kroz cijelo ljeto održavati u Hvar [PLACESHOTELU] i Dalmacija [PLACESHOTELU].

hftbfrt

Pogled iz hotela na brojne sadržaje

Svečanom otvorenju nazočio je splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban koji je kazao kako ga raduje svaka investicija u gospodarstvo, osobito u turizam, bilo da je riječ o izgradnji novih ili obnovi postojećih objekata.

FVGFSD

Sa svečanosti

"Hotel Dalmacija Places je odličan primjer pomicanja granica tradicionalnog hotelijerstva i održivog turizma. Mi u Splitsko-dalmatinskoj županiji nastavljamo s odgovornim politikama stvaranja stabilnog i sigurnog okruženja za investicije, a u Valamaru vidimo pouzdanog partnera, kazao je Boban, dok je gradonačelnik Makarske Zoran Paunović izrazio zadovoljstvo što je Valamar "u Makarskoj prepoznao dobru investiciju te će svojom ponudom svakako doprinijeti da se makarski turizam izdigne na jedan viši nivo".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter