USUSRET IZBORIMA

PAZIN: Krulčić najavio još jednu kandidaturu za gradonačelnika

| Autor: Hina
Renato Krulčić (Snimio Milivoj Mijošek)

Renato Krulčić (Snimio Milivoj Mijošek)


Pazinski gradonačelnik i potpredsjednik IDS-a Renato Krulčić najavio je u utorak još jednu utrku za dužnost gradonačelnika uz poruku - "idemo naprijed 100 posto za još bolji Pazin".

"Prikazom najvažnijih realiziranih projekata želio sam se na trenutak vratiti u dio dvanaestogodišnjeg rada na razvoju Pazina. Iznimno sam ponosan na sve što smo odradili u protekla tri mandata, naravno još više se ponosim projektima koji su u tijeku i onima koje tek treba započeti" - istaknuo je Krulčić predstavljajući kandidaturu. 

Pred lokalne izbore naveo je neke od projekata za koje je ocijenio da su uspješno ostvareni.

Spomenuo je dogradnju vrtića, jednosmjenski rad matične osnovne škole i izgradnju sportske dvorane i pomoćnog nogometnog igrališta. Krulčić je istaknuo i opremanje poduzetničkih zona i značajno smanjenje nezaposlenosti, uspostavljanje održivog sustava gospodarenja otpadom, izgradnja sustava otpadnih voda, izgradnja cestovne infrastrukture.

Uz to je naglasio i sustavno uključivanje građana u donošenje odluka.

"Svaki, i najmanji korak, napravljen je s ciljem da Pazin postaje grad po mjeri svakog njegovog stanovnika, grad na koji ćemo biti još ponosniji", poručio je Krulčić dodavši kako je čovjek u središtu projekata, neovisno radi li se o vrtiću, domu umirovljenika, gradskom parku ili cesti.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of