PULA

Elena Puh Belci IDS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Pule

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Predsjedništvo gradske podružnice IDS-a Pula u srijedu je jednoglasno izabralo dosadašnju zamjenicu pulskog gradonačelnika Elenu Puh Belci za kandidatkinju za gradonačelnicu toga grada na predstojećim lokalnim izborima, izvijestili su iz IDS-a.

Elena Puh Belci je zamjenica gradonačelnika Pule od 2013. godine te kako ističu u stranci "odlično poznaje rad gradske uprave, a posebno je angažirana na temama vezanim uz EU fondove, prije svega kroz funkciju predsjednice Partnerskog vijeća za izradu Strategije razvoja urbanog područja (ITU) te kao predstavnica Udruge gradova u Radnim skupinama Vlade za izradu programskih dokumenta za financijsko razdoblje EU 2021.-2027". Osim toga, članica je Radne skupine Solidarna Hrvatska za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021.-2027.

"Ponosna sam što je stranka prepoznala moj rad i kandidirala me za gradonačelnicu. Ne moram niti govoriti kakva je to sjajna poruka svim ženama. Pulu poznajem u dušu, poznajem svaki njen dio i imam jasnu viziju razvoja Pule. Odlučila sam se kandidirati jer želim da Pula postane jedan od najuspješnijih europskih gradova. Moj glavni cilj je gospodarski i društveni napredak Pule u okviru održivog razvoja i u suradnji s mojim Puležanima. Vrijeme je za novi iskorak“, poručila je Puh Belci.

Pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić čestitao je Eleni Puh Belci na kandidaturi istaknuvši kako "u Eleni građani Pule dobivaju velikog borca i velikog radnika".

"Elena Puh Belci je dama koja ima viziju, koja zna kako upravljati gradskim sustavom i kako iskoristiti najbolje od svojih suradnika. Siguran sam da će zahvaljujući njenom operativnom iskustvu, posebno u sektoru EU fondova Pula nastaviti svoj razvoj i put prema najvišim europskim standardima života i poslovanja“, zaključio je Miletić.

Iz izvora bliskih IDS-u neslužbeno se doznaje da će se dosadašnji gradonačelnik Pule i predsjednik stranke Boris Miletić na slijedećim lokalnim izborima kandidirati za istarskog župana. 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini