POSLOVNO UMREŽAVANJE

Prodajni entuzijast Vedran Sorić gostovao na Adria Business Networku

| Autor: Glas Istre
Prodajni entuzijast Vedran Sorić gostovao na Adria Business Networku

Prodajni entuzijast Vedran Sorić gostovao na Adria Business Networku


Adria Business Network #18 ugostio je prodajnog entuzijasta i konzultanta Vedrana Sorića na svom drugom ovosezonskom druženju.

Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa (www.lol.hr ) u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja.

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.   Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Vedran nam je dao osvrt na cijeli događaj:

„Oduvijek sam smatrao i smatrat ću da ovakvih evenata gdje se prenosi znanje nikada dosta. Stoga moja poruka bi bila da isto kao što je svatko od nas individua, tako su i naši kupci. Ako vas kupci ne prihvaćaju kao ono što jeste, možda niste idealan prodavač za njih. Možete li dio toga naučiti kako biste smanjili tu razliku – MOŽETE. Možete li se prilagoditi većini situacija i ljudi te biti fleksibilni u svom nastupu – MOŽETE. Na kraju krajeva, to je ono što pravi profesionalci rade. No, možete li to postići u 100% slučajeva – vjerojatno DA kada biste se jako potrudili, no pitanje je ŽELITE LI.“

Prodajni entuzijast Vedran Sorić gostovao na Adria Business Networku

Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka o svemu ima sljedeće mišljenje:

“Izvrsna energija i predavanje potkrijepljeno konkretnim primjerima. Publika je također ostala oduševljena jer ih je Vedran uključio u interakciju. Po prvi puta smo imali umrežavanje uz Sana delikatese u kojima su svi prisutni mogli uživati. Jedna predivna večer koja nas je motivirala da nastavimo dalje s istim entuzijazmom.”

Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, Vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana Delikatese.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

Na društvenim mrežama Facebook i Instagram bit će objavljeni svi detalje u vezi održavanja sljedećeg događaja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of