U PETAK

Ukrajinska techno atrakcija Korolova u klubu Diamond na Krku

| Autor: Mladen RADIĆ
Korolova

Korolova


Melodični house i techno vrlo su popularni žanrovi, a na Krk ovog petka, 29. srpnja stiže ukrajinska zvijezda Korolova koja je doživjela brzi uzlet na toj sceni. Korolova je samo u jednoj godini imala 60 nastupa u čak 20 zemalja, a njezini videi na YouTubeu dosežu desetke milijuna pregleda. DJ karijeru započela je prije 10 godina, a u glazbi je, kaže, još od glazbene škole koju je počela pohađati kao 6-godišnjakinja.

Rad joj u posljednje vrijeme otežava situacija u njezinoj Ukrajini. "Želim reći veliko hvala svim ljudima koji podržavaju moju zemlju. Jako je teško svirati nakon svih ovih strašnih vijesti koje svakodnevno stižu iz Ukrajine, ali najbolje što mogu učiniti je nastaviti raditi i pomoći novcem ljudima i životinjama u mojoj zemlji", ističe Korolova.

efrrwe

Nastup Korolove uvod je u nastavak gostovanja u kolovozu. U petak, 5. kolovoza će u sklopu BSH partyja zasvirati Joey Daniel i Stacey Pullen, dok dan kasnije pozornicu u Diamondu zaposjeda turska zvijezda Burak Yeter. Slavni francuski duo Ofenbach nastupa 12. kolovoza, a pravi spektakl slijedi 18. kolovoza kad stiže duo Shouse, poznat po megahitu "Love Tonight". Jednako atraktivan bit će i nastup južnoafričkog house DJ-a Thembe, zvijezde klubova i festivala od Ibize do Meksika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum