POLUSATNI NASTUP

SLIKA KAO POZADINA VIRTUALNOG KONCERTA Američki Congressional Chorus pjevat će uz fotografiju prepoznatljivog kadra Pule, autora Diega Martinčića

Član ovog zbora Steve Benzek odabrao je fotografiju Arene istarskog fotografa Diega Martinčića  

| Autor: Mladen RADIĆ
Fotografija koja će obići svijet - Congressional Chorus virtualno u Puli

Fotografija koja će obići svijet - Congressional Chorus virtualno u Puli


U nedjelju u dva sata iza ponoći po lokalnom vremenu održat će se zanimljiv koncert za koji će kao pozornica poslužiti pulska Arena. No, to će biti samo virtualno tako ako netko dođe u to doba u pulski amfiteatar neće vidjeti niti čuti ništa.

Zato će oni koji se uključe i besplatno registriraju na stranicu www.congressionalchorus.org moći uživati u polusatnom nastupu američkog Congressional Chorusa koji će se moći pratiti i putem njihovog YouTube kanala.

Član ovog zbora Steve Benzek odabrao je fotografiju Arene istarskog fotografa Diega Martinčića poznatog po izradi 360 fotografija posebnom tehnikom kojom se bavi skoro deset godina, a primjer njegovih radova može se naći na Facebook stranici istrapano360.

Pod nazivom "Vogue: povratak u devedesete" bit će to prvi virtualni koncert ovog zbora, a trajat će pola sata.

"Odmorimo se od iscrpljujuće 2020. i vratimo se u jednostavnije vrijeme", stoji u najavi u kojoj se obećava "30 minuta virtualnog kabarea pjesme i plesa" iz desetljeća koje je donijelo Madonnin "Vogue" i ostale hitove poput "Circle of Life" i "River of Dreams".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini