POPULARNI PJEVAČ NIŽE USPJEHE

#SAMOLJUBAV: Tony Cetinski na svjetskoj turneji - na jesen nastupa u Australiji

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Tony Cetinski

Ljubav za sve, u svim oblicima, ne poznaje granice! Najbolji primjer je Tony Cetinski, čija aktualna koncertna turneja #samoljubav, nije više regionalna, već svjetska.

Naime, Tony će u rujnu održati trodnevni spektakl u Australiji, a njegova koncertna odredišta su Melbourne, Sydney i Perth.

Svoju će tridesetogodišnju karijeru pretvoriti u savršenu trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova, i to 26. rujna u Melbourneu (Victoria Holiday Eve), 28. rujna u Sydneyju (Max Watts) te 29. rujna u Perthu (Queen’s Birthday Eve).

- Da, krajem ljeta moj bend i ja idemo u Australiju. Zahvaljujemo se organizatorima, koji su se baš potrudili, da sve bude na vrhunskom nivou. Odlazak u Australiju, jako nas veseli, poslovno, ali i turistički. Turneja #samoljubav se tako širi i na taj nama najudaljeniji kontinent, što nas posebno veseli, kaže Tony.

Toni trenutno promovira aktualni album "Kao u snu", s kojeg su pjesme "Laku noć", "Kao u snu", "Ja ne znam nikog boljeg od tebe", "General bez činova" i "Čekam te".

Valja spomenuti i da je Tonyjev koncert na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, 19. srpnja, rasprodan u gotovo jednom danu, pa su organizatori odmah najavili i novi nastup, i to za 20. srpnja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of