Još jedan novi projekt

PULSKI GLAZBENIK Mor Roll objavio pjesmu i spot "Katerina"


Pulski glazbenik Vedran Šilipetar, poznat i kao Mor Roll objavio je pjesmu "Katerina" za koju je snimljen i spot. Šilipetra je za pjesmu inspirirao boravak u španjolskoj Sevilli gdje je pronašao ideju za fascinantnu i originalnu fuziju.

"Pjesma 'Katerina' nastala je tijekom mog boravka u Sevilli. Andaluzija je posebno mjesto u kojem glazba ima prvu i glavnu riječ, a u mnogočemu je slična s Istrom, gdje živim. Slušajući andaluzijski flamenco palo mi je na pamet kako bi bilo zgodno napraviti pjesmu u kojoj se sljubljuje ples Tangos (vrsta flamenca) i istarski melos", kaže Mor Roll.

Tradicionalni tekst pjesme "Katerina" savršeno se uklopio uz flamenco gitare i ambijent u kojem je Mor Roll živio i stvarao. Spot je sniman na nekoliko atraktivnih lokacija u Sevilli uz kadrove dramatičnih trenutaka iz popularne procesije Semana Santa koju stanovnici Andaluzije posebno štuju.

Režiju i kameru video spota potpisuje Carlos Cańete, Mor Roll stoji iza glazbe, dijela teksta i aranžmana, dok je glavna uloga u spotu pripala atraktivnoj plesačici Ewi Samanti Krolikowskoj.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater