DRUGO IZDANJE FESTIVALA

Pulski Freaktion 17. lipnja na Supervalu u Zagrebu

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Freaktion (Snimio Zlatko Gotovac)

Freaktion (Snimio Zlatko Gotovac)


Nakon prvog izdanja koncerta školskih bendova 2019., koji se radi nevjerojatno velikog interesa u svom drugom izdanju 2021. pretvorio u festival, ove godine će Superval trajati dva dana, 17. i 18. lipnja u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, a nastupa i pulski bend Freaktion.

Freaktion će nastupiti u subotu, 18. lipnja u 23.10 sati. Ovaj mladi pulski školski bend djeluje u sastavu Toni, Vasja, Gabriel i Maja te već od prvih koncerata stekli su iznimnu popularnost kod publike zbog svog talenta i nastupa.

Na ovogodišnjem Supervalu nastupit će, uz pulski Freaktion: Actual Crime, Dekadencija, Dnevni Boravak, Dystopia, Extroft, Flegma, Gradske Bitange, Kaos, KGB, Kunst, MEC bend, Music on the Radio, Naughty duck, Paracetadur, Raspad sistema, Six feet under, Slow Cured, Smrdljivi Martini, Spleen, STUDIO 16, Thorns, Treći kat i Westsiders. U europskoj godini mladih Superval je udružio snagu s INmusic festivalom u poticanju djece i mladih i razvijanju njihovih glazbenih talenata. Superval je festival školskih bendova koji potiče međusobno povezivanje, razmjenu iskustava, stvaranje i slušanje glazbe te omogućava djeci i mladima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater