Snimila novu ljubavnu baladu

POP ZVIJEZDA IZ RAPCA Franka predstavila "Plan B" jer 'sekund bez ljubavi je život promašen!

| Autor: Mladen RADIĆ
Franka u Tropskom raju iz novog spota kojeg je režirao Dario Radusin

Franka u Tropskom raju iz novog spota kojeg je režirao Dario Radusin


"Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno?... Osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično?… Upravo to je 'Plan B' - lijepa, emotivna, a energična pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu...", izjavila je Franka.

"Plan B" svojevrstan je nastavak balada "S tobom" i "Sve dok sanjaš" koje su Franku obilježile i svrstale ju među pjevačice koja voli pokloniti publici snažnu emociju. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok produkciju zajednički potpisuju Marko i Branimir Mihaljević.

"Neno Ninčević je, baš poput pjesme 'S tobom' napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je 'Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen'. I zato, baš sada nam je više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana, kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: 'sekund bez ljubavi je život promašen!'", zaključila je Franka koja je za novu pjesmu pripremila i potpuno drugačiji video spot koji je predstavila na svome YouTube kanalu, a koji je režirao Dario Radusin.

"Prekrasnoj i moćnoj baladi želio sam dati moderan i neobičan vizualni identitet! Spot je bio za mene najveći izazov do sada, na kojemu je radio zaista velik broj ljudi. Riječ je o velikoj količini vizualne video animacije, a nije bilo lako niti smjestiti retro zagrebački tramvaj koji leti kroz novi Svijet. Dio spota koji smo nazvali Tropski raj, ogroman je filmski set u kojemu je smješteno više od 1000 raznih cvjetova koji je sjajno izradila Jasenka Tudor Bevanda", kaže redatelj.

U spotu se Franki, kao glumac pridružio Patrik Cvetko, zagrebački maneken koji se može pohvaliti titulom najtraženijeg hrvatskog muškog modela. U modnom svijetu je već prava senzacija za koga se otimaju neki od najvećih svjetskih dizajnera.

"Kada pogledate spot, vjerujem da ćete se baš kao i ja zapitati: Tko barem jednom nije rekao da je, kada je zaljubljen, na nekom drugom, sretnijem mjestu?! Želim vam da vas 'Plan B' odvede baš tamo gdje maštajući želite biti!", zaključila je Franka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater