SUDJELUJU U AKCIJI HDS-ZAMPA

POSLUŠAJTE PJESMU / Kali Lago novim singlom "Strah" poručuju – Niste sami!

Kali Lago se ovom pjesmom priključuje akciji HDS-ZAMPA "Playlista za glazbenu školu Sisak" kojom se odriču autorskih tantijema za obnovu škole

| Autor: Glas Istre
Kali Lago

Kali Lago


"Strah" je peti singl zagrebačkog akustičnog benda Kali Lago s kojom su se dečki odlučili priključiti akciji HDS-ZAMPA "Playlista za glazbenu školu Sisak" kojom se odriču autorskih tantijema na godinu dana za pomoć u obnovi Glazbene škole "Frana Lhotke" u Sisku i u područnom odjelu u Petrinji.

Pjevač benda Marin Novak izjavio je :

"Čim smo saznali za ZAMP-ovu incijativu odlučili smo joj se priključiti sa pjesmom "Strah" budući da ona, usprkos imenu, ipak nosi poruku optimizma. "

Vokali su snimljeni u Greenwood studiju kod Antonina Šimića, a instrumental u novoustrojenim kućnim studijima članova Kali Laga. Pored Matičnog Greenwood studija, realizaciji ove pjesme uvelike su pridonijeli i Filip Majdak (miks i master) i Nikolina Žabčić (naslovna slika i ostale vizualije).

"Veseli me i što smo već započeli snimanje sljedeće pjesme za naš album i svježe dovršili jedno zanimljivo gostovanje na nadolazećem albumu Katarine Vukadin (Terminator i T.I.E.) tako da neće biti velikih pauza između objava novih pjesama", izjavio je Marin Novak

Kali Lago je zagrebački akustični sastav osnovan početkom 2018. i čine ga pjevač i gitarist Marin Novak i perkusionist Marko Šturman. Prvi singl sa nadolazećeg albuma pjesma, ''Uši na tračnice'' nastala je prijateljskom suradnjom sa reperom Martinom Bajsićem iz zagrebačkog benda Bruto Geto, nakon toga još četiri singla od kojih su dva na engleskom jeziku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter