OD 14. LIPNJA

Počinje glazbeni program DOWNTOWN PULA

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Ljetni glazbenih ciklus Downtown Pula vraća se na De Villeov uspon gdje će se od 14. lipnja do 23. kolovoza održati čak sedam glazbenih događaja u sklopu kojih će nastupiti desetak mladih pulskih izvođača.

Nastupi mladih glazbenika uz 3D mappinge i LED instalacije Visualia Grupe, koje će obojiti njihove zvukove, stepenice i okolne zgrade De Villeovog uspona, osigurat će nezaboravno druženje i ples pod zvijezdama od 20 do 23 sata.

Projekt Downtown Pula promovira raznolikost lokalne glazbeno-umjetničke scene pa je svaki događaj posvećen drugom glazbenom žanru; nova sezona otvara se ovoga petka u 20 sati nastupom DJ kolektiva Legalize Lambada.

"Disko atmosfera probudit će iz zimskog sna nama najdraže stepenice u centru grada, a zabava je zagarantirana uz zvuk DJ kolektiva Legalize Lambada koji karakterizira žanrovski neograničeni house i tehno uz puno boogieja i balnearnih zvukova stvorenih za tople ljetne noći. Već 28. lipnja na drugo Downtown izdanje dolazi Kool S koji će udariti nešto brži ritam uz puno groovie funka, jazza, hip-hopa i latino zvuka, vele organizatori.

Downtown Pula organizira umjetničko-zabavni program za sve uzraste, promovira alternativnu glazbenu scenu na atraktivnoj lokaciji u srcu starog grada, a građanima i turistima omogućuje upoznavanje s lokalnom umjetničkom scenom grada Pule.


Podijeli: Facebook Twiter








Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini