STREAMING NA FACEBOOKU

PIANOTRON ZVJEZDANA RUŽIĆA danas uživo s Brijuna

| Autor: Mladen RADIĆ
Zvjezdan Ružić (Dejan ŠTIFANIĆ)

Mladi jazz glazbenik Zvjezdan Ružić koji prije par mjeseci s puno entuzijazma održao koncert "Pianotron" u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula, opet dolazi u ove krajeve, točnije u Nacionalni park Brijuni. No u njegovom novom projektu moći će se uživati isključivo putem streaminga na Facebooku danas u 18 sati.

Koncert pod nazivom "Backtoblu live stream concert by Pianotron" će se prenositi na Facebook stranicama Yamaha Piano Official i Yamaha Music Europe, zatim na Facebooku Pianotron Zvjezdan Ružić i FB stranicama Nacionalnog parka Brijuni. Streaming će raditi Medvid produkcija.

Ružić će opet predstaviti svoj projekt Pianotron na kojem svira uz klavir i melotron, samo ovaj put u drukčijem ambijentu. Pričat će o zaštiti oceana, njihovoj onečišćenosti i samoj organizaciji Backtoblu, no pričat će i o pjesmama sa svog zadnjeg albuma koje bude izvodio. Tako da će to s jedne strane biti prilika za opuštanje uz glazbu, a s druge strane i prilika da se ljudi educiraju o aktualnim problemima zaštite i onečišćenja mora i oceana.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum