Glazbeni spektakl

Pavel feat. Vanda Winter na pulskom Kaštelu

| Autor: Mladen RADIĆ
Pavel (foto: Facebook)

Pavel (foto: Facebook)


Pulska tvrđava Kaštel bit će ljetna pozornica grupi Pavel koja je za 17. lipnja najavila glazbeni spektakl. Koncert je sjedeći pa je i broj posjetitelja ograničen, a pulskoj publici će se kao vodeći ženski vokal predstaviti glumica i glazbenica Vanda Winter.

"Vanda je vanserijska pjevačica te sretni smo i počašćeni što je pristala mijenjati Antoniju za vrijeme porodiljnog dopusta, a kako Vanda i ja surađujemo i na njezinom budućem prvom solo albumu nismo puno razmišljali koga ćemo zamoliti da uskoči na koncertima", govori frontman Pavela Aljoša.

Bend u Pulu donosi hitove iz svih faza s dosad objavljenih šest studijskih izdanja, uključujući i posljednji, hvaljeni i nagrađivani "Ennui".

No, osim već poznatih pjesama na pulskom Kaštelu, izvest će i novi "Dani koji sjaje" koji su snimili sa Sanjom, Marinkom i Zecom iz Novih fosila i s kojim najavljuju novi album, a bit će tu još najava i iznenađenja.

Ulaznice su u pretprodaji u ograničenoj količini po early bird cijeni od 70 kuna do prvog lipnja ili do isteka early bird kontingenta, nakon čega je cijena ulaznice u pretprodaji i na dan koncerta 90 kuna, a dostupne su u sustavu Eventim.hr i na njegovim prodajnim mjestima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of