U KUĆNOJ RADINOSTI

POSLUŠAJTE PJESMU "NOVI ČOVJEK SAM SUTRA": Davor Radolfi s kćerkom Leom pripremio NOVI GLAZBENI PROJEKT

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Davor i Lea Radolfi

Kao i sva estrada, i Davor Radolfi je u svojem domu u Zagrebu ali ne miruje. Uznemiren svim događajima u proteklo vrijeme, okrenuo se stvaranju onoga što najbolje radi. U novom glazbenom projektu pridružila mu se kćer Lea kojoj to nije prvijenac, ali s tatom sigurno je.

Glazbeni projekt

U obiteljskoj atmosferi nastala je pjesma "Novi čovjek sam sutra", čiji tekst potpisuju otac i kćer (Davor i Lea), a sve ostalo Davor Radolfi. Tekst pjesme nikoga neće ostaviti ravnodušnim. To je onaj stari Radolfi kojeg jedva očekujemo u Istri u nastavku glazbenog projekta Adriatica Latina Toura.

- Pjesma "Novi čovjek sam sutra" nastala je još prije dvije godine i sada je dobila svoj konačni oblik i pravo vrijeme da izađe iz ladice. U duetu s kćerkom Leom dobila je još jednu dimenziju, više intimu i emociju jer tekst za pjesmu smo radili zajedno. Pjesma je bezvremenska za čovjeka koji traži svoje mjesto kako u sadašnjem, tako i u budućem životu, kazao je Radolfi. - Posebno sam uživao pjevati s Leom jer kroz život dijelimo ljubav i emociju prema glazbi mada smo u različitim glazbenim žanrovima. Ovaj put zajedno putujemo muzikom i uživali smo u tome, naglasio je.

Tekst potpisuju Davor Radolfi i Lea Radolfi, glazbu i aranžman Davor Radolfi, a producent je Robert Marušić.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini